Még egy kört mindenkinek

Bakancslistához adom
Druk
BA - 16 éven aluliak számára nem ajánlott dán filmdráma, 115 perc, 2020

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Négy jóbarát, akik gimnáziumi tanárok, letesztelnek egy elméletet. Feltevésük szerint egy csekély alkoholszint fenntartása a vérben, vagyis a folyamatos, enyhe spicces állapot jobbá teszi az életüket. A kezdeti felszabadultság azonban lassan, de megállíthatatlanul fordul át kontrollálhatatlan ivászatba.

A cannes-i díjnyertes rendező, Thomas Vinterberg (Születésnap, A kommuna, A vadászat) legújabb filmje a 2020-as Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon debütált volna. A Még egy kört mindenkinek versenyben szerepel az ’A’ kategóriás San Sebastian Nemzetközi Filmfesztiválon és többek között szerepel a rangos torontói seregszemle programjában is. A film főszerepében a számos nemzetközi elismeréssel büszkélkedhető, cannes-i és Európai Filmdíjas Mads Mikkelsent (Gengszterek fogadója, Zöld hentesek, Ádám almái, Casino Royal, A vadászat, Hannibal, Férfiak és csirkék, Doctor Strange, Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet) láthatjuk, partnerei Thomas Bo Larsen (Születésnap, A vadászat), és Lars Ranthe (Ádám almái, A vadászat) ebben a rendkívüli filmben.
Forgalmazó: Vertigo Média Kft.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
rafadelpo jún. 09. 12:07:48
Angolul (Another round) is van már trailer. Az idei Cannes Filmfesztivál legjobb filmjei közé jelölték, nagyon várom, hogy megnézhessem. Elsősorban Mads miatt, aki egy zseni és nagyon imádom a filmjeivel együtt. A rendező pedig az a Vinterberg, akivel a Vadászatban dolgoztak együtt és a dán zseni megkapta érte Cannes-ban a legjobb férfi alakítás díját.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu