Film

Mike és Dave esküvőhöz csajt keres

/Mike and Dave Need Wedding Dates/
magyarul beszélő, amerikai komédia, 98 perc, 2016 16 éven aluliak számára nem ajánlott
  • eny
  • eny
  • eny

Értékelés:

90 szavazatból
Szerinted?

  Mike (Zac Efron) és Dave (Adam DeVine) igazi sportember: ők a felelőtlen bulizás, az elhajlás, a komolytalanság és fel nem növés bajnokai. A sok futó kapcsolatnak csak egy hátránya van: amikor nővérük férjhez megy, fogalmuk sincs, kit vigyenek magukkal a hawaii lakodalomba. Így aztán, feladnak egy hirdetést, ami viszont valahogyan önálló életre kel: pillanatok alatt százezrek látják és lájkolják a szöveget.
  A sok jelentkező között a srácok végre rátalálnak az igazira: arra a két csajra, aki felelőtlen bulizásban, elhajlásban és komolytalanságban is túltesz rajtuk.

  Bemutató dátuma: 2016. július 7. (Forgalmazó: InterCom)

  Kövessen minket a Facebookon!

  Stáblista:


  Vélemény:


  2016. december 2. 20:15
  Ha ez a vígjátékok csúcsa most hollywoodban, akkor nagy a baj...
  A poénok erőltetettek, amik meg jók, azok már el voltak sütve más hasonló filmekben. A színészek meg olyanok amilyenek, végül is itt nem nagyon kell színészi tudás, ehhez az esetlenkedéshez. 3/10. Nem tudom ajánlani.

  2016. november 10. 17:04
  Nagyon gyenge ez a film. Elég sokan dicsérték nekem, hogy mennyire vicces meg jó, ezért egyértelmű volt számomra, hogy meg kell, hogy nézzem. De nekem hatalmas csalódás volt. Talán 1-2 poén volt benne, ami megmosolyogtatott. Pedig alapjáraton nincs bajom az olyan filmekkel, amik hasonló primitívebb poénokkal operálnak.

  2016. november 9. 19:17
  Kár, hogy az egyébként nagyon tehetséges és értelmes Aubrey Plaza ilyen vackokra pazarolja tehetségét, jó lenne már komolyabb filmben is látni őt.
  A film amúgy elég gyenge, 1-2 jó poén azért akad benne.

  Összes hozzászólás