A becsület lovagjai

Bakancslistához adom
Outcast
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai-francia akciófilm, 99 perc, 2014

Értékelés:

37 szavazatból
Szerinted?

Jacob, a rejtélyes harcos (Hayden Christiansen) szövetkezik a megölt kínai császár lányával és fiával, akik kénytelenek elmenekülni vérszomjas bátyjuk elől. Az egykori keresztes lovag bűntudattól vezérelve megtesz mindent a gyerekek védelmében, de hamarosan rájön, hogy segítségre van szüksége. Felkeresi egykori mesterét, Gallaint, a Fehér Szellemet (Nicolas Cage), aki időközben nagy sereget gyűjtött.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
Xxy92 febr. 06. 18:32:37 1/10
Ezt a teljes mértékben semmitmondó filmet a szememben még jelentéktelenebbé teszi Nicholas Cage jelenléte. Bár a háromgyerekes alkoholista anyuka-frizura tagadhatatlanul jól áll neki.
Nagy1A 2017 jan. 29. - 22:37:54
Kicsit OFF! Nekem sem! 12 éven felülieknek nem ajánlott! Igazából a sztori is érdektelen, rengeteg gyermeteg hibával. Csak azon törtem a fejem, hogy abban a rohadt hidegben, hogyan bírják olyan jól napokon keresztül a csurom vizes ruhában, de a feleségem elmagyarázta, hogy a színészek minden vizes jelent után szárazat kapnak!! Erre nem is mertem gondolni :))) De akkor ott, a nemtudomhol - Far East-en- eredetiben, mitõl nem fagynak öszze-vissza azokban a lenge köpenyekben?
Hogy Cage miért vállalta el ezt a filmet, arról talán a könyvelõje többet tud, mert én nem értem! De miért is kell nekem mindent érteni??
6/10
nikato 2016 dec. 24. - 14:45:40 6/10
Végig szenvedõs film..... Nekem nem jött be.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu