Futottak még...

Bakancslistához adom
Extras
16 éven aluliak számára nem ajánlott angol-amerikai vígjátéksorozat, 2005

Értékelés:

67 szavazatból
Szerinted?

Ki ne álmodott volna (legalább gyerekkorában) arról, hogy egykor híres sztár lesz? Így vannak ezzel a sorozat főszereplői, Maggie és a kétbalkezes, ám nyomulós Andy is. Szorgalmasan eljárnak a szereplőválogatásokra, ha egy kis szerephez jutnak, máris légvárakat építenek vágyaikból. Közben barátságok, szerelmek szövődnek az útjukba sodródó sorstársaikkal, és rendkívül mulatságos kalandokba sodródnak. A sorozat görbe tükröt mutat be az áhított média világáról, de időközben olyan valódi sztárok is felbukkannak, saját magukat alakítva, mint Robert De Niro, Kate Winslet, Orlando Bloom, David Bowie, Daniel Radcliffe.

Évadok:

Stáblista:

Díjak és jelölések

  • Golden Globe-díj

    2008
    Legjobb televíziós sorozat - musical és vígjáték kategória

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
pummer_p 2021 febr. 15. - 14:29:30 10/10
Amikor néztem volt, hogy könnyeztem és fájt a torkom a nevetéstől. Borzasztó kínos szituk jelennek meg benne, akinek ez a fajta humor bejön, annak nagyon tudom ajánlani.
maggot1111111 2015 nov. 16. - 21:03:39
Szörnyû ez a sorozat...
Nem olyan szar, mint az Égetõ bizonyíték, mert az jobban felcseszett, ez kicsit azért nézhetõbb, de hasonló kaliberû. Basszus, azt nézni 12 részen keresztül, hogy hogy bsszuk el az életünket, meg hogy hogy nem kell élni, kbszottul fárasztó. Vannak jó részek-jelenetek, fõleg a Kate Winslet-es, azon tényleg tudtam röhögni, de a sorozat 80% százaléka fos. Az elsõ évad még szerethetõ valamennyire, de a második... Ellövik 3x azt a poént, hogy Maggie olyan hülye picsa, hogy elkotyog mindent. Szerencsére azért volt feloldozás vmilyen szinten, mert amikor a pöcsfej ügynökkel randizott, jól megszívta a szaros wc-vel, meg az a fszkalap is majdnem ki lett rúgva az utolsó részben, dehát...

Értem én, hogy milyen tükröt tart, de basszameg olyan, mintha azoknak a gyökereknek készült volna a film ébresztõnek, akik a csávó lebutított sorozatát nézik a filmben... de azok meg ezt úgysem nézik meg...
offtopic
manugiggs 2015 júl. 07. - 15:22:04
Ha egy tízes skálán osztályozol, 1-est meg 2-est a kimondottan sz@r filmekre szokás adni, pont nem ez az a két érték, ami alulértékelést indikál. A filmpiac is pont olyan, mint minden más piac (lásd pl. tõzsde), a kereslet és kínálat meghatározza a parciális egyensúlyt, nem fog kialakulni egyensúlytalanság, mert a piac önmagától megtisztul. Na már most, ha vesszük az imdb értékelést, a filmkészítõk nyújtják nekünk a kínálatot, mi pedig, filmnézõk, a keresleti oldalt jelentjük. Mivel egyensúly alakul ki, az az értékelés, ami az imdb-n kialakul, bizony a reális értéket fogja mutatni, annyit, amennyit a film ér. Ezeket az értékeket lehet szûkíteni természetesen, pl. a port.hu a magyar filmnézõkre szûkíti ezt le, és bizonyára máshol is vannak egyéb hasonló oldalak. Nyílván ezek a különbözõ szociográfiai vizsgálatok tárgyának kiválóak lennének, hogy milyen eltérések mutatkoznak nemzet/kor/stb. szerint.
Pont ugyanolyan lesz ez az egyensúly tehát, mint a tõzsdén, a pillanatnyi részvényárfolyam ott is a részvény reális értékét mutatja. Ez a reális érték az imdb-n is a különbözõ szubjektív értékítéletek alapján kalkulálódik ki. Nos tehát, ahogy már korábban is írtam neked, elõfordul számtalan esetben, hogy egy-egy személy alulértékel ehhez a kialakuló egyensúlyi értékhez képest valamit, ilyen aligha nem mindenkinél megmutatkozik. De ha ez gyakorlatilag mindig elõfordul, akkor lehet, hogy érdemes megfontolni, hogy ez a piac nem neked való. Ha folyamatosan alulértékelsz, úgy ítéled meg, hogy a részvények tömegesével túlságosan felülértékeltek, akkor nincs értelme a részvénypiacon tevékenykednek, mert a befektetett költség kisebb lesz, mint a várható haszon. Pontosan ugyanez leírható lesz a filmpiacra is, ha megfelelõen behelyettesíted a kifejezéseket. Mint már írtam, ha egyedül megyünk szemben a forgalommal, biztosak lehetünk abban, hogy mi haladunk rossz irányba, hiszen az ember racionális, elõfordul ugyan, hogy téved, de nagyobb számban egészen biztosan tanul a hibáiból, és beépíti azokat a viselkedésébe, nem lehet átverni õket folyamatosan.
Az általad leírt családi szál, happy-end, túlélés pedig maga az élet, és mint tudjuk az élet nagy rendezõ. Megtalálhatók ezek az elemek hétköznapjainkban, látjuk, hogy a világ elõre halad a sok-sok értéktöbbletet elõállítani képes embernek köszönhetõen. Nem az a gond, ha ezek az elemek megjelennek a filmben, a gond, ha rosszul kezelik õket.
offtopic
manugiggs 2015 júl. 05. - 14:24:16
Ahogy így elnézem a hozzászólásaid, rendszeresen törekszel arra, hogy jó értékelésekkel, kritikákkal rendelkezõ filmeket/sorozatokat tudatosan alulértékelsz, mint valami tizenéves lázadó. Na már most, vagy az van, h ezzel csak a figyelemfelkeltés a célod, az, h kezdjenek el kommunikálni, vitázni veled, és remélhetõleg ez a helyzet, mert ez még a jobbik eset. A rosszabbik, h ezeket komolyan is gondolod. Többek között a True Detective, Interstellar, Whiplash, The Imitation Game mind-mind olyan filmek/sorozatok, amik kiváló kritikákkal, értékelésekkel rendelkeznek, képesek voltak valami pluszt hozzátenni a filmmûvészethez, tartalmaznak egy olyan mély mondanivalót, amit az emberek képesek megérteni, köszönhetõen például a jó közlésnek. Nincs azzal gond, ha valakinek egy-egy ilyen film/sorozat nem jön át úgy, mint másoknak, nem is hiszem, h lenne olyan, akinél ne fordult volna már elõ ilyen. De ha ez tömegesen jelentkezik, ott el kell gondolkozni, talán nem az a helyzet, h a 99%, akik kiválónak értékelnek egy-egy ilyen mûvet nem értenek hozzá, és rossz ízléssel rendelkeznek, sokkal inkább az, hogy az az 1% amibe tartozni kívánsz, nos ott kell keresni a hibát. Hogy egy metaforával próbáljam megértetni veled, ha az autópályán autókázva mindenki szembe jön veled, hitegetheted ugyan azzal magad, h mindenki bolond, de ha gondolkozol rajta, rájössz, h te vagy az az autós, akinél valami nem stimmel. Remélhetõleg azonban az elsõ eset áll fenn, és tényleg csak pici provokációval arra próbálod sarkallni az egyéneket, h beszéljünk a filmekrõl, sorozatokról, a mûvészi élményrõl, ez esetben bizony nem is teszel akkora rosszat :). Üdv!
8/10
nikato 2015 jún. 30. - 16:18:22 8/10
Jó kis sorozat, fanyar angol humorral. (Amit annyira nem szeretek.) Ha amerikaiak csinálták volna, nagyobb sikere lett volna. Az Orlando Bloom-os és a Daniel Redcliff-es részek tetszettek eddig a legjobban. Utóbbiban feltûnt még egy sztár akit nem tettek a címbe és végén is kisebb betûvel írják ki, Õ Warwick Davis. Kis ember, de elég nagy filmekben szerepelt. :)
9/10
kofak 2014 okt. 11. - 20:38:40 9/10
Érezhetõen benne van az Office kínosan ütõ humora. Fantasztikus poénok vannak benne, remek médiakritika, csak ajánlani lehet.
nursi 2013 nov. 02. - 12:53:15
tényleg hihetetlen, és fájdalmasan durva jók a poénok, szó szerint mert tényleg ütnek a poénok, annyira durvák :)
8/10
kritiza 2011 máj. 16. - 12:17:57 8/10
Szuper sorozat, kifinomult humorral. Nagyon szeretem, és le a kalappal azok a sztárok elõtt, akik vállalták, hogy kinevetik saját magukat. :)
LaciG 2011 ápr. 30. - 13:16:37
Hatalmas sorozat! Imádom!
Petrapetrus 2010 szept. 21. - 12:52:31 Előzmény balintdavid
Nekem onnan lett meg a második évad. Az elsõ sajnos nincs meg. :-(
9/10
balintdavid 2010 júl. 05. - 21:19:34 9/10
Az egyik kedvenc brit vígjátéksorozatom. Ricky Gervais hatalmas arc. Rajongóknak mondom, hogy a hülyevagyok-os szupermarketben 300 ft-ért lehet néha kapni az elsõ és második évadot.
Különkiadást sajnos nem.
bayswater 2010 febr. 11. - 18:25:35
Az egyik legjobb sorozat, amit valaha láttam, Ricky Gervais egy zseni.:) No meg persze ott van az Office is (szigorúan az eredeti)!
wanrltw 2010 febr. 11. - 17:57:31
komolyan nem hiszem el hogy ebbe valaki látja a poént :S ez a sz*r kb annyira vicces mint egy temetés
Trafoo 2010 jan. 31. - 17:09:22
Nem tudja valaki, honnan lehet letölteni a sorozatot magyar szinkronnal?
csak a "http://www.jancsiweb.com/sfree/start.php"-n csak a 2. évad szinkronos. :(
teokak 2010 jan. 31. - 15:52:03
Egyszerûen hibátlan. 'Avin a luff?
Aevin 2009 okt. 28. - 21:41:15 Előzmény kgyuri0
Igen, mindig. :D
kgyuri0 2009 okt. 27. - 23:31:01
Véletlenül néztem meg.
Ez mindíg ilyen jó?
Szinte el se hiszem.
10/10
Gabriella54 2009 szept. 29. - 22:37:53 10/10
Osztom a véleményedet, meg is érdemli :D
10/10
Gabriella54 2009 szept. 29. - 19:50:28 10/10
Ott legalább be-becsúszik egy jobb falat :)
De ezt a sorozatot imádom! Megvan, de újból megnézem :D
10/10
offtopic
Gabriella54 2009 szept. 29. - 09:04:29 10/10
Jézusom, ez annyira nem rám vall, hogy egy hónapig nem válaszolok...Legyen mentségem, hogy szerencsére sokáig nem voltam itthon, amikor meg megjöttünk, valahogy erre a sorozatra nem "pillantottam" rá :)
Elég tré, hogy azt esszük, amit adnak! Ha az étteremben visszaküldjük a kaját, mert pocsék, akkor miért hagyjuk "lenyomni a torkunkon" a sok gagyi szemetet?!
Összes hozzászólás