In the Heights - New York peremén

Bakancslistához adom
In the Heights
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai musical, zenés dráma, 143 perc, 2021

Értékelés:

11 szavazatból
Szerinted?

A Hamilton alkotója és a Kőgazdag ázsiaiak rendezője olyan világba repít ebben a filmben, ahol az utcákon hömpölyög a zene, a nagyra törő álmok színpompás kaleidoszkópjában pedig a kis álmok is nagyokká válnak... A New York Washington Heights negyedében él Usnavi, a kedves, szimpatikus boltos (Anthony Ramos), aki prominens tagja az itteni életteli, vibráló közösségnek. Usnavi minden fillért megtakarít a mindennapokban, egy jobb életben reményében, amit nemcsak elképzel, de meg is énekel. A film Lin-Manuel Miranda jókedvre derítő zenéjét és szövegeit ötvözi Jon M. Chu rendező élénk és hiteles történetmesélésével, és egy egyedien bájos világot mutat be, sokak számára érvényes tanulsággal.

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
TheOldMan 2023 febr. 01. - 12:46:44 10/10
A nagy mozis igazságtalanság remek példája : míg az újrahasznosított , langyos Spielberg féle West Side Story (5/10 ) szét van hype-olva, ez a kábé ötször jobb darab fel sem tűnik senkinek, mert agyon hallgatják.
Friss, ropogós darab, nem csak latínóknak, bárki számára érthető-átélhető , jó zenékkel, jó érzésekkel. 10/10.
9/10
gm262 2022 márc. 14. - 15:13:56 9/10
Csupa zene, csupa tánc, csupa mosoly ez a film. Rengeteg féle musicalt láttam már - lányommal összeszámoltuk ez kb. a 25 volt -, így bátran mondhatom, hegy ez a legjobbak közé tartozik. Nem véletlen az Imdb-n a 7,3 értékelés sem.