Lee szerint a világ

Bakancslistához adom
Not Going Out
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott angol tévéfilmsorozat, 30 perc, 2007

Értékelés:

14 szavazatból
Szerinted?

Az alkalmi munkákból tengődő, gyerekes Lee egy barátjával Kate-tel él együtt. Lee jóbarátja Tim-nek, aki elhatározza, hogy visszahódítja ex-felségét, aki nem más, mint Kate...

Évadok:

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
nick név jan. 01. 20:58:40
Csak pár részét láttam, így nem tudok átfogó véleményt alkotni róla. A Hogy ne éld az életed után gondoltam, hogy egy a szintén a korszakban futó, ugyancsak angol sorozatnak adok egy újabb esélyt (hiszen az angol humor) és persze több helyütt olvastam is, hogy ez de milyen jó, hát, nem találtunk egymásra.
Kevésbé infantilis és vulgáris, mint a Hogy ne, de itt a nem vulgáris jelenetek egy része egyszerűen furán van beállítva (amatőr benyomást kelt), a karakterek számomra nem működnek (bár még nyilvánvalóan nem tudtak kibontakozni), bár a humorát az elején nem öli politikai korrektség, de nem is igazán penge, az alánevetés pedig kiborít (pedig 2006-ban ezt akár meg is haladhatták volna). Nagyon nem az én sorozatom.
Egyébként alapvetően beszédes tud lenni az, ha egy szériának több, mint 7-8 évada van. Jelenleg 13, szóval biztosan üde, kreatív és friss, nem csak egy név és életérzés azoknak, akik fiatalabb korukban tartották valamire ezt a darabot...
Amennyit láttam belőle, az alapján 4/10 (pedig direkt belenéztem későbbi, kiválónak tartott epizódokba is...), de mivel egyáltalán nem fogom tovább nézni, a számok bepötyögését most mégis kihagyom.
fanyar 2021 dec. 07. - 10:44:09
Mint minden Angol komédia egyedi és berobbanó