Film

Liza, a rókatündér

magyar ál-dokumentum film, 98 perc, 2015 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott
  • eny
  • eny
  • eny
  • eny
  • eny

Értékelés:

497 szavazatból
Szerinted?

  Liza, a csinos, ám szerény ápolónő tizenkét éve gondoskodik a japán nagykövet özvegyéről. Egyhangú élete megváltozik, amikor születésnapi kimenőt kap. Elhatározza, hogy megtalálja élete szerelmét, ám a dolgok rendre balul sülnek el. Liza a japán slágerénekes, Tomy Tani szellemének segítségével arra a következtetésre jut, hogy ő a japán mesék elátkozott rókatündére. Miközben Liza megpróbálja legyőzni az átkot és megtalálni az igazit, a zsaruk, különösen Zoltán Zászlós érdeklődését is felkelti.

  Bemutató dátuma: 2015. február 19. (Forgalmazó: A Company Hungary Kft.)

  Kövessen minket a Facebookon!

  Stáblista:

  Díjak és jelölések:


  Vélemény:


  február 2. 15:04
  Hát....nem is tudom. Mindenképp meg kell majd nézni mégegyszer, mert lehet, hogy jó ez a film, de az is lehet, hogy nem. Olvasva a hozzászólásokat, minimum megosztó. Én hajlok a jó felé, de még nem vagyok biztos benne.

  január 30. 13:34
  Laza ujj-gyakorlat ez a film. Derűs, kacér, fanyar, naiv, ártatlan, mint Liza. Első látásra szerelem volt, másodikra bizonyosság: a magyar filmnek nem csak múltja, jelene is van.

  január 30. 00:28
  Nem tudom, mi ez, de rossz nagyon. Pedig a Haggyállógva Vászkától a Sátántangóig sok mindenre nyitott vagyok, de ez inkább a Zimmer Feri 2, Üvegtigris 3, Csinibaba 4 (na jó, remélem, ilyen nincs) kínosan béna filmek társaságába illik. Az első reklámig nagy nehezen kibírtam, aztán elzártam. Látva a sok pozitív értékelést, hitetlenkedve visszakapcsoltam, de hát így is max. 3/10, pedig a végén már egy egész jó tréfa is volt: hívok egy mentőt... kettőt. Morriconét is inkább eredetiben hallgatnám, vagy akár egy rendes stílusparódiát, nem ilyen egyszerű lebutítást.

  Összes hozzászólás