Film

Robin Hood, a tolvajok fejedelme /Robin Hood: Prince of Thieves/

magyarul beszélő, amerikai kalandfilm, 137 perc, 1991 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott

Értékelés:

468 szavazatból
Szerinted?

  Robin of Locksley Richárd királlyal keresztes hadjáratra indul a Szentföldre. Egy mór harcos, Azeem társaságában menekül meg a halálból, és együtt térnek vissza szülőhazájába, Angliába. Hazaérkezve rossz hírek fogadják: az uralkodó távollétét kihasználva anarchiába süllyedt az ország, a nottinghami seriff és társai magukhoz ragadták a hatalmat. Robin családját sem kímélték, édesapját megölték, a vagyonát és a birtokát elkobozták. Robin azonban bosszút esküszik: tisztára akarja mosni a családja nevét és vissza akarja szerezni mindazt, ami jog szerint őt illeti.
  Összecsap a seriff embereivel, a harcban néhányukat meg is öli, ezért menekülnie kell. Azeem társaságában a sherwoodi erdőben lel menedékre, ahol már számos üldözött bujdosik. Robin az élükre áll, hadsereggé szervezi őket, és felveszi a harcot a seriff és emberei ellen. A kalandok közepette Robin újra találkozik gyermekkori barátjával, az azóta szép fiatal nővé serdült Mariannal.

  Kövessen minket a Facebookon!

  Stáblista:

  Díjak és jelölések:


  Vélemény:


  január 12. 22:25
  A mai világban a fehér porban van a varázserő nem a feketében!
  Jó reggelt.

  2017. június 16. 22:06
  A parasztok csak 5- ig tudnak számolni.
  Igy igazságos.

  2017. június 16. 21:55
  Na végre......Tök jó HD és reklám sincs.
  10/10

  Összes hozzászólás