Film

Sam - Kismadár nagy kalandja

/Yellowbird/
francia családi animációs film, 90 perc, 2014 6 éven aluliak számára nem ajánlott
    • mb

Értékelés:

13 szavazatból
Szerinted?

A Sam - Kismadár nagy kalandja az első 3D-s CG animációs film, amit a párizsi TeamTO Studio készített. Ez egy hős útja a legvalószínűtlenebb hősé. A Yellowbird egy iciri-piciri kismadár, akinek semmi keresnivalója az elvándorló madár raj élén. A madár, aki soha nem tette ki a lábát fészekből, és nincs családja se, elindul, hogy egy saját családot találjon magának.

Bemutató dátuma: 2015. április 30. (Forgalmazó: Big Bang Media)

Stáblista:

Kapcsolódó cikkek:


Vélemény:

szavazat: 4/10 2015 máj. 18. - 10:58:40
2015 máj. 18. - 10:58:40
Én is a 7 éves fiammal láttam, szintén azt mondhatom, hogy pocsék volt. Annyit tennék csak hozzá az elõttem szólóhoz, hogy szerintem a szinkronok is gyengék voltak, fõleg a fõszereplõé. Engem kifejezetten idegesített. Technikailag elment kategória, fõleg a hátterek tetszettek, mert a karakterek totál átlagosra sikerültek. 4/10 kb...
szavazat: 1/10 2015 máj. 01. - 13:06:28
2015 máj. 01. - 13:06:28
Ez egy pocsek film! A 7 eves fiammal neztuk (neki tetszett). Diohejban arrol szol, hogyan lehet tehetseg es tudas nelkul becsapni es eletveszelybe sodorni masokat? A problema azzal van, hogy ezt ugy abrazoljak hogy ez nem rossz es elitelendo. Hiszen csak jot akart. Sot a vegen -a vakszerencse segitsegevel- minden jora fordul, tehat semmi baj azzal, hogy a sarga madarnak lovese nem volt merre kell Afrikaba menni (holott azt hazudta, hogy tudja) es majdnem belehalt ebbe az egesz csapat. Erre momndjak, hogy a pokolba vezeto ut joszandekkal van kikovezve.
A technikai megoldas es kivitelezes sem sikerult. Olyan a film, mintha vkinek a diplomamunkaja lenne. Vagy inkabb egy hazifeladat. Olvastam a Vuk 2. reszenek kritikajaban, hogy a Shrek az a szinvonal amit el kell erni ha az ember animacios filmben gondolkozik. Aki evekkel kesobb ezt nem kepes megugrani (de meg csak a kozelebe kerulni sem), az bele se kezdjen!
A vegen neztem, hogy "screenplay & dialogs' a stablistan. En az illeto helyeben mindent megtettem volna hogy a nevem nehogy kiirjak ennek az "alkotasnak" a vegen. Az volt az erzesem (ennek a studionak ez az elso ilyen probalkozasa)
- csinaljunk mi is animacios filmet!
- jo de mirol szoljon?
- Nem tudom. Majd menet kozben kialakul.
szavazat: 10/10 2015 ápr. 05. - 21:13:30
2015 ápr. 05. - 21:13:30
Csodaszép, szórakoztató, kedves, értelmes, kalandos, humoros!
Nagyon tetszett, minden szereplõje aranyos, de különösen a katicabogár karaktere.
Kortól függetlenül csak ajánlani tudom mindenkinek.
Kicsit olyan, mint a Zambézia és az Egy Bogár Élete találkozása.