Száva - A szív harcosa

Bakancslistához adom
Savva. Heart of the Warrior
6 éven aluliak számára nem ajánlott orosz családi animációs film, 85 perc, 2015

Értékelés:

21 szavazatból
Szerinted?

Egy távoli vidéken egy kis erdei faluban éldegél Száva, a 10 éves fiúcska az édesanyjával. A vidék egykor a fehér farkasok védelme alatt állt, de mikor az állatok az emberek ellen fordultak, egy varázsló átokkal sújtotta őket, amit csak egy hős lovag tud megtörni. Egy nap hiénák támadnak a lakókra, de a vakmerő Szávának sikerül elmenekülnie a vadonba. Itt találkozik az utolsó farkassal, Hómancs, aki szerint a hegyekben élő hatalmas erejű varázsló egyik rettenthetetlen harcosa képes lenne megmenteni Száva faluját és kiszabadítani a foglyul ejtett lakókat, köztük a fiú édesanyját is.
Száva és Hómancs elindulnak, hogy megtalálják a lovagot, ám ehhez keresztül kell verekedniük magukat a gonosz három fejű majomkirálynő, Mama Jozee hadseregén. Izgalmas útjuk során új társakra lelnek a vicces, rózsaszínű teremtmény, Pöfi és a elvarázsolt francia báró, Puszedli személyében. Mindannyiukat egy cél vezérli: hogy segítséget kérjenek a varázslótól. A barátok ráébrednek, hogy együtt olyan erő birtokában vannak, amivel képesek legyőzni bármilyen gonosz hatalmat. Mindeközben Száva is felfedezi önmagábán azt az elszánt, bátor lovagot, aki megmentheti az egész világot. Mert ha teljes szívéből hisz a győzelemben, semmi sem állíthatja meg.
Bemutató dátuma: 2015. december 17. Forgalmazó: Freeman Film

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
4/10
Nanba Jean Otus 2019 szept. 10. - 01:49:40 4/10
Átlagos design, a szokásos nagy vászonra szánt animációs filmekhez képest, alacsony költségvetés. Átlagos minden egyes szegmense. Ennek ellenére, nem mondanám rossznak. Átlagosnak annál inkább. A szokásos családi-kaland film. A megszokott, egyszerű és könnyen emészthető felépítéssel.

Ahogy nézem iMDb-n, a belefektetett összeg negyedét se hozta vissza, világszinten. Tehát egy hatalmas bukás volt. Sajnos ez van akkor, ha egy TV képernyőre szánt rajzfilm receptjével akarnak kasszát robbantani.

Amúgy kicsit vicces, hogy néhány címre ráismertem a nézése közben. Yakari, Dzsungel könyve, Óz, Sámán király, Final Fantasy és mintha még egy kevés Shrek és Star Wars is lenne benne. XD

Ha a gyerekeddel szeretnél nézni valamit, akkor tudom ajánlani. Ha viszont egy jó és tartalmasabb rajzfilmre vágysz, inkább ajánlanám a Zootropolis-t, a Coco-t vagy a Kubo-t. Mérföldekkel jobbak.
10/10
ManedWhiteWolf 2017 márc. 20. - 22:16:24 10/10
Nalam 10/10 és lehet kritizálni bármi de nagyon jó lett :) és nem azt kell nézni hogy 2015 ös :P
10/10
ManedWhiteWolf 2017 márc. 20. - 22:15:13 10/10
Komolyan aki csak kritizálni tud hajrá alkosson jobbat egyébként ezzel nagyon nem értek egyet ha unalmas együgyü a történet akkor hogyhogy engem ez a mese fogott meg eddig a lejobban ? de persze manapság mindent csak kritizálni szokás :D (Miért nem lepõdõk meg?)
1/10
mimzy 2016 okt. 08. - 19:23:39 1/10
Értékelhetetlen. Óz, a csodák csodája nyúlás. Néha megpróbál vicces lenni, de nem sikerül.
1/10
Befektetõ 2016 szept. 12. - 14:31:55 1/10
Rendkívül gyenge alkotás. Unalmas történet, együgyû párbeszédek, érzelem nélküli arcok és figurák, az animációs munka, a szereplõk mozgatása kezdetleges, s nincs egyetlen szerethetõ szereplõ sem benne. 2015-ben ez még próbálkozásnak is gyenge.
1/10
Jagerus 2016 szept. 10. - 22:08:13 1/10
Borzalmas volt. Szánalmasan gyenge történet. Az egész csapnivaló. Az eddigi legrosszabb animáció amit láttam.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu