Szeretlek, Phillip Morris

Bakancslistához adom
I Love You Phillip Morris
16 éven aluliak számára nem ajánlott francia-amerikai vígjáték, 102 perc, 2009

Értékelés:

139 szavazatból
Szerinted?

Steve Russell (Jim Carrey) hosszú éveken keresztül a törvénytisztelő polgár, tökéletes férj és apa szerepét játssza, ám egy nap beleun és kitör belőle. A felelőtlenül költekező szélhámos szinte minden idejében nyaral, vásárolgat és fiúzik, ami igen drága életnek bizonyul. Ez egészen odáig vezet, hogy végül börtönbe kerül. Itt beleszeret a cellatársába, Phillip Morris-ba (Ewan McGregor) és Russell úgy dönt, hogy egész életét a közben szabadlábra helyezett Phillip-nek szenteli. Még az sem riasztja vissza, hogy folyamatos szökési kísérletei miatt életfogytiglanit is kaphat.
Bemutató dátuma: 2010. július 8. Forgalmazó: Cirko Film

Stáblista:

Szereplők

Steven Russell
Phillip Morris
Jimmy Kemple
Steven barátja
Steven bátyja
börtönőr
Barbara Bascombe

Hozzászólások

Szerinted?
Benorus 2020 nov. 08. - 22:00:57
Jó nagy hülyeség volt. Nekem nem jött be.
10/10
Mufli 2013 dec. 04. - 19:52:07 10/10
Hát ez valami baromi jó volt! Jim Carrey talán az Ember a Holdon-ban bizonyította (számomra) elõször, hogy valóban jó színész és nem csak a gumiarcú vígjáték színész, de ezzel a filmmel újra emlékeztetett erre! Ewan McGregor nem kevésbé!! Mindketten fantasztikusat alakítottak, nem is értem hogy nem hallottam eddig errõl a filmrõl...én biztos "reklámozni" fogom. 10/10
hiden 2013 nov. 17. - 02:47:40
Te jó ég! Ez csodás volt! :)
Nem is hittem volna ,hogy egy ennyire jó filmet fogok látni.
Egyik percben én is nevettem,a másikban meg sírtam.Nem is találok szavakat.Elképesztõ volt ez a szerelem... Állítom,hogy én filmben még nem is láttam hasonlót.(Pedig hát ugye heteroszexuális párokról jóval több film készül.)
Ez picit furán hangozhat,(illetve nekem nem az)de én valahogy kifejezetten szeretem a melegeket,-talán az érzékenységükbõl fakadóan is,nem tudom-ezért ez a film az én szívemnek ,nagyon kedves lesz,azt hiszem.Sõt,már most is az.
Az alakításokról nem is kell mondanom semmit,mert az magáért beszél.Megmondom õszintén,mindig is tudtam,hogy Jim Carrey nagyszerû színész,de én szinte még csak "szinkronizálva" láttam õt,ami azért talán fontos szempont lehet. De hát így rendesen,a saját hangján,saját mivoltában,kitûnõ!Ewan-t, meg hát meg kell zabálni annyira édes volt :),de egyébként mind a ketten. Ja, és a zenék is szuperek voltak.
Könnyed,ugyanakkor mégis mély érzésekkel teli film,szerintem.
10/10
M.Zs.F 2013 aug. 29. - 12:44:06 10/10
Áááááhhhh hát ez hihetetlen. Most ez komoly hogy ember ezt így ennyiszer, ilyen formában meg tudta játszani?????? Eeeez nagyon komoly, meghökkentett, de imádtam. Annyira hogy rögtön egymás után két nap is megnéztem. Jim Carrey mint meleg egyszerûen zseniális, és hát úúúúristen Ewan McGregor. Én meleg vagyok, nem eseteim a szõke kisjányok, de ezt az embert így életem végéig Én is tudnám szeretni, még ha csak játszotta is a meleget.

Minden percét imádtam és még fogom is szerintem sokszor.

És annyit lazán hozzáfûznék hogy szerintem nem csak melegeknek szól, mert Én pl legjobb barátommal (aki tök hetero) néztem és nagyon élvezte, s már azóta Õ is megnézte mégegyszer.

10/10
10/10
Morticia83 2012 dec. 20. - 02:05:27 10/10
Rég láttam ilyen izgalmas, fordulatos, tartalmas és meghökkentõ filmet. A csavar a végén zseniális. Általában az ilyen jellegû filmeknél lehet legalább sejteni, hogy csavar lesz, de engem most sikerült meglepni. Nálam 10/10-es.
Na igen, a homofóbok menjenek Passiót nézni, esetleg Vidám Vasárnapot :)
Van esetleg valami új infó arról, hogy mikor szinkronizálják végre?
9/10
Rutra 2012 máj. 19. - 15:37:32 9/10
Szerintem nagyon jó film. Nálam 10/9

Ha valaki nagyon homofób az inkább mellõze,de ha van egy kis mögé látása az embernek akkor szuper az egész!
Poénos és tényleg jó! Külön tetszett a csavar a végén. Annyira jól el lett játszva,hogy én személy szerint elhittem. Szuper. Ajánlom mindenkinek!
10/10
Severina 2011 nov. 17. - 14:30:17 10/10
Én úgy ültem le megnézni, hogy fogalmam sem volt , mirõl fog szólni. Csak a két fõszereplõ miatt. Ez a két pasi valami hatalmasat alakít! Az elején sírva röhögtem a végén sírva sírtam! Jó nagyon!!!!
hidrogénklorid 2011 aug. 12. - 21:10:41 Előzmény Charles Foster Kane
hát én most bizony csak azért regisztráltam,hogy megköszönjem azt a 2 perces röhögõgörcsöt,amit okoztál :D a filmhez pedig csak annyit,hogy ajánlom mindenkinek,aki képes amögé látni,hogy "undorító b.zik",hajlandó a XXI.században élni és szeretne megnézni egy jó filmet :)
pillangókisasszony 2011 júl. 30. - 04:06:47
szerencsére sikerült megtalálnom!

nekem nagyon tetszett a film!!!végig szórakoztatott,lekötött,és fenntartotta az érdeklõdésemet.volt ahol nevettem pl. amikor a lift-el próbál menekülni de az nem jön,elkezd keresgélni,majd:"hol a f*szba van a lépcsõ ?" mekkora társadalom fika :D
volt olyan rész amelyet szinte megkönnyeztem,vagy éppen izgultam a fõszereplõért hogy meneküljön már meg.
aki itt azt állítja ez csak egy búza film eléggé nagyot téved,ez egy életrajzi film.
***spoiler***mivel elõtte nem olvastam utána nem tudtam hogy mi lesz a vége,ezért bíztam sokáig a happy endben.mikor kiderült hogy meghalt,akkor letettem róla,mikor kiderült hogy az is csalás volt,(ami egyébként elképesztõ,hihetetlen),akkor újra elkezdtem bízni benne!egyébként esküszöm megfordult a fejemben,mikor mutatták ahogy bóklászik a bíróságon,hogy hogy nem fél hogy valaki felismeri,vagy hogy bármilyen ismerõssel összefut.erre tessék,meg is történt.akkor már tudtam,itt nem lesz hepiend.pedig annyira szerettem volna.az ítélet egyébként szerintem is botrányos,gyilkosok néhány év után jó magaviselet miatt szabadon kóricálhatnak amcsiban.
:(
a meleg dolog egyébként engem nem különösebben zavart.kicsit furcsa volt látni a két színészt csókolózni,de megszoktam hamar.nekem a melegekkel nem sok bajom van.egy ember éljen tisztességes életet,végezze becsülettel a munkáját,legyen jó másokhoz,és ezek után,hogy otthon,a hálószobában mit csinál és kivel szerintem nem kell hogy számítson,senkinek nincs hozzá köze,engem nem is érdekel.a bõrtangában rózsaszínszõrkamionon riszáló búzákat már nem csípem.én sem rázom magam sehol pucéron techno zenére hogy júú figyelj oda rám mert hetero vagyok.én így látom,de lehet maradi vagyok.(az egyik családtagom élt Atlantában,és ott teljesen természetes volt hogy a meleg fõnökének férfi létére hosszú rózsaszín mûkörme van.azért szerintem ez kicsit túlzás)
Ewan Mcgregor nagyon jól hozta a búzát,olyan kis édes volt.állati jópasi.imádom!!!.jim carrey is jóvolt,õt nehezebben fogadtam be,és kicsit ehetne többet!
összefoglalva a filmet ajánlani tudom mindenkinek,(aki nem búzaellenes) mert szórakoztató,hol mókás,hol szomorú,remek kikapcsolódás.
10/9
pillangókisasszony 2011 júl. 30. - 01:30:32
valaki nem tudja hol lehet online megtekinteni ?
Matthew89 2011 júl. 16. - 11:24:30 Előzmény Senhora
ez egy nagyon jó és okos kérdés, mert addig én meg nem nézem míg nem lesz szinkronos és nem lesz kiadva....mi az letiltották a film témája miatt a magyar változat készítését ? hm :S?
bencekai 2011 jún. 16. - 20:18:27 Előzmény armund
A vaskeresztények elmehetnek a papokkal(tudjuk mit tesznek és kikkel) együtt Passiót nézni. Ajánlom mindenki másnak.
Senhora 2011 ápr. 07. - 08:27:54
Mikor lesz már szinkronnal elérhetõ?
offtopic
armund 2011 ápr. 02. - 02:33:04
Ez a Film a kereszténység meg szégyenítése és meggyalázása! Aki nem agy mosást akar nézni vagy átesni rajta annak ajánlom, most felejtse el, hogy megnézi ezt a mocskot.
Ez saját véleményem de itt mindenki saját felelõsségre bármit csinálhat csak azon ne vegye észre a magát, hogy az "anusza" nem funkciónál már mint rég!
10/10
E. Luca 2011 márc. 22. - 13:28:19 10/10
Jó film, tetszett is, de mondjuk néha majdnem hánytunk az "összebújós részeknél" (nagyon finoman fogalmaztam). A film vége után ajánlok a 2 fõszereplõtõl megnézni 1-1 régebbi filmet, hogy ne maradjon benne az emberben amiket látott... :P
9/10
kritiza 2010 nov. 25. - 07:53:22 9/10
Rég nem láttam ilyen jó filmet. Ha valaki Jim Carrey idétlen vígjátékaira számít, az biztos csalódni fog, és a homofóbok is biztos agyvérzés körüli állapotba kerülnek, de szerintem ez egy nagyon vidám, szórakoztató film, egy nem is olyan vidám témáról... Jim Carrey és Ewan McGregor meg nagyon jól játszik.
10/10.
gabbbana 2010 okt. 22. - 18:59:37 Előzmény norveeg
hát úgy folytatódott, hogy Stevent 144 év szabadságvesztésre ítélték, a nap 24 órájából 23-at a 2 négyzetméteres cellájában tölt, és 1 óra szabadideje van. most is ül éppen. :) szóval sajna x hepiend.

egyébként zseniális fiiilm! nagyon tetszett! szerintem Jim Carrey és Ewan McGregor fergetegeset alakít, Ewan pl annyira jól játszotta a meleg toy-boyt, hogy a megjelenésétõl kezdve elhittem, hogy valóban homo. :D igaz, alapjáraton mindkettõ benne van a kedvenc 5 színészem listájában, és itt sem csalódtam bennük :) és annyira szép pár...:D
szerintem jó poénok is vannak benne (igaz nem röhögtem magam hasfájásig, de szerintem nem is ez volt a céljuk), és még kellõen romantikus is. Phillip karaktere meg a mai társfüggõ nõk tökéletes kivetítése.
igaz, újranézni csak kellõ idõ letelése után lenne jó, de fél-1 év múlva tuti megnézem újra :)

10/10
jikov 2010 okt. 16. - 22:33:27
Nem jó film. Alig van benne poén, ez inkább a buziságról szól, és-annak, aki nem az-ez kissé visszataszító sztem.
9/10
annapanna 2010 okt. 16. - 12:23:38 9/10
Nekem személy szerint egy nagyon jó film volt, és nem csak azért mert mind a két fõszereplõt szeretem, hanem azért is mert bár a film nagy részén a hasamat fogva vihogtam mégis volt olyan rész ahol inkább a könnyezés környékezett meg.
JÓ VOLT.
Összes hozzászólás