Visszatérek hozzád

Bakancslistához adom
So che ritornerai
olasz filmdráma, 100 perc, 2009

Értékelés:

13 szavazatból
Szerinted?

Anna szerelmes legjobb barátnője fiújába, Maurizióba, és mivel az érzés kölcsönös, elhatározza, hogy mindent elmond a lánynak. A helyzetet bonyolítja, hogy Maurizio legális barátnője gyermeket vár, sőt hamarosan kiderül, hogy maga Anna is. És akkor Maurizio, a két születendő csecsemő apja váratlanul meghal egy autóbalesetben. Utolsó perceiben megígéri Annának, hogy visszatér hozzá. Öt év telik el. Anna megismerkedik Tommal, a húga vőlegényével, aki kísértetiesen hasonlít az elhunyt Maurizióra...
FEA2 FEA2

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
gyöngykuckó 2014 júl. 03. - 21:57:04 Előzmény Attila G.
Ezt a kérdést, mi a célcsoport, minden tévének fel lehetne tenni. Tele az összes csatorna gyilokkal, szörnyekkel, katasztrófákkal, emberek kevés helyen. A Való Világ az tényleg szemétdomb, nem tudom, miért kerül említésre, de a FilmCafé egyáltalán nem rossz, számtalan esetben ad elfogadható mozit. Ez a mostani film milyen, nem tudom, de elkezdem nézni.
Attila G. 2014 febr. 06. - 02:05:26
Elnézést kérek az OFFért, bár a hozzászólásom részben a filmre is vonatkozik.
De...

Bár sejtem a kérdésre a választ; azért kíváncsi lennék, hogy a csatornának amin most a film megy - Film Café - mi a célcsoportja? Ugyanis havonta egyszer talán ha elõfordul rajta valami érdekes. De ha véletlenül rákapcsolok, s látok rajta valami érdekesnek tûnõt, kb. 3 percig nézem, s megfájdul a fejem...
Kicsit olyan, mintha egy negatív értelemben vett agymosó csatorna lenne. - A Való Világ meg egy agymosó mûsor, de az nagy ritkán lehet pozitív is, bár nem az aktuális széria. -

Kicsit a Duck tv hasonló. Na amikor pár éve megláttam azt a videóm csatornabeosztási helyén, kb. az agyam elszállt.

Tudom, semmi nem kötelez arra, hogy nézzem, van kismillió alternatíva. Szerencsére.

Ami a filmet illeti... Még az sem tartott vissza attól, hogy továbbkapcsoljam, hogy 2 relatíve jó csaj volt a jelenetben. Viszont ez miért is volt 16 karikás?

Na ez meg a másik. Amikor egy film ezen a csatornán 18 karikás jelölést kap... Mire? A nagy unalomra? - Tudom, késõ esti idõsáv. Na de akkor is...
offtopic
Anditos 2013 febr. 18. - 13:05:19 Előzmény G.Joe
Egyetértek. Ráadásul engem irritált a fõszereplõ színésznõ feje és ahogy játszotta a végzet asszonyát, minden volt, csak hiteles nem.
10/10
Ktim 2013 jan. 09. - 19:05:35 10/10 Előzmény danton--b
Fordulatos, váratlan helyzetekkel teli, pörgõs, olaszos krimi kitûnõen ábrázolt emberi jellemvonásokkal (elvakultság, hiszékenység, kegyetlenség), szép autókkal, jó megjelenésû színészekkel, gyönyörû színésznõkkel.
danton--b 2012 dec. 02. - 21:03:10 Előzmény G.Joe
Ezek után nézzük meg? más is csessze el rá az idejét? Az azért érdekes hogy magas a pontszáma ,gondolom azé mert a felvezetõje olyan limonádés romantikus filmet sejtet és a tömegizlés nem az igényességérõl ismert.
G.Joe 2012 aug. 02. - 23:19:50
Végig néztem, de engem nem fogott meg... Még hogy filmdráma! Ez egy kidolgozatlan, hiteltelen, gagyi tákolmány. Semmi olaszos nem volt benne, inkább gyenge amerikai utánzatnak tûnt vagy még inkább kanadainak. Nézzétek meg, kíváncsi volnék mások véleményére is!
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu