Az aktuális rész ismertetője: A Gasztroangyal Bábolnára látogat, ahol remek sonkák készülnek az egyik helyi, hagyományos recepteket alkalmazó kisüzemben. Marcsi meglátogatja a termelői piacot, ahol a környékbeli gazdák árulják a portékáikat. A ménesbirtokon bemutatkoznak az arab telivérek, és a lovas szakképző iskola tanulóinak mindennapjaiba is beleshetünk.
A műsor ismertetése: Magyarország legnépszerűbb gasztronómiai műsorában hétről hétre újulnak meg a múlt ízei a jelen konyháiban. A Gasztroangyal mostanra mozgalmat teremtett, és arra ösztönzi a nézőket, hogy értékeljék a valódit, a természeteset. A piaci kofától a profi szakácsokig mindenki azt hirdeti, hogy ízeink és receptjeink hagyománya ma is meghatározó, és kiváló alapanyagaink száma végtelen. Ahogyan végtelen az ételvariációk sora is, melyek segítségével átszelve a Kárpát-medencét a Gasztroangyal minden egyes alkalommal bebizonyítja, hogy Magyarország finom!
Hozzászólások