Túlélési praktikák / Jobb félni, mint megijedni

Bakancslistához adom
Doomsday Preppers / Prepared Not Scared
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai reality-sorozat, II / 8. rész, 2013

Értékelés:

31 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: A vidéki Floridában élő Bryan Smith-t régóta nem hagyja aludni egy globális gazdasági összeomlás és társadalmi káosz gondolata, ezért birtoka nagy részén dohányt és cukornádat termeszt, hogy legyen mit élelemre cserélnie az apokalipszis utáni kemény időkben. Christine szintén sötéten látja a jövőt, ám ő egy megacunamiban látja a bajok gyökerét: attól fél, hogy egy szökőár elsöpri az USA keleti partvidékét, ezért a garázsát minden szükségessel felszerelt óvóhellyé alakította át.

A műsor ismertetése: Természeti katasztrófák? Társadalmi összeomlás? Háborúk? Világméretű járványok? Egyes amerikaiak szerint küszöbön a nyugati civilizáció és a mai világrend vége, ezért eljött a legváltozatosabb, legötletesebb és leggátlástalanabb TÚLÉLÉSI PRAKTIKÁK ideje. De vajon mennyit ér majd a katonai képzettség és a semmiből is főzni tudás, ha valóban bekövetkezik a megjövendölt apokalipszis? A Nat Geo meghökkentő sorozata megszállott túlélőművészeket faggat, s föld alatti rakétasilókba, féllegális lőterekre és önellátó gazdaságokba látogat.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?