Személy

Harry Styles

énekes, dalszerző, színész
Született: 1994. február 1. (26 éves)

Hozzászólások

10/10
Békuci19 2016 júl. 01. - 17:59:07 10/10
Harry Styles egy hihetetlenül kedves, tisztelettudó, tiszteletreméltó fiatal srác, akit a média legtöbbször rossz színben próbálja feltüntetni a megfelelõ olvasottság/nézettség miatt. Szerencsére van annyira intelligens, hogy nem engedi, hogy mások véleménye, a hírnév és az ismertség befolyásolja.

A szerethetõ személyisége mellett az énekesi pályáján az sem hátrány, hogy igazán jó hangja van, talán a jelenlegi fiatal elõadók közül az egyik legjobb. Emellett dalszerzõként is tevékenykedik.

Talán rossz tulajdonságnak tudnám említeni, hogy egy idióta, de egy nagyon szerethetõ idióta, a viccei borzalmasak és nem tud táncolni, ha ez hátránynak számít.

Egy év múlva jön ki az elsõ filme színészként (Dunkirk) kíváncsian várom, hogy fog alakítani, de bizakodó vagyok, ha olyan odaadással csinálja, mint a színpadi jelenlétét és az éneklést, akkor már rossz nem lehet :D

Remélem elsõ hozzászólóként tudtam egy rövid képet adni róla azoknak, akik majd késõbb a Dunkirk miatt jönnek ide!

(Próbáltam nem elfogult lenni, de Harry azon kevés személyek közzé tartozik, akiket igazán tisztelek és megérdemlik, hogy tiszteljék, szeressék!)