Személy

Ruggero Deodato

rendező, forgatókönyvíró, színész

Hozzászólások

offtopic
Nira1900 2015 máj. 01. - 20:47:44 Előzmény Vimpar
Hát én nem fogom megnézni az említett filmet, és kérek engedélyt szörnyülködni bármilyen valóságos kínzás miatt! Én speciel soha nem bírtam a disznóvágásokat, és nincs rántott hús a tányéromon semmikor, sõt semmilyen hús sem.

Másokat meg azért töltenek el rossz érzésekkel ezek a képsorok, mert fölösleges kegyetlenségnek látják. És mert LÁTJÁK.
hmjt 2010 febr. 04. - 10:45:01 Előzmény Vimpar
A teknõs meg föl se fogta
:DDDD
Vimpar 2009 jan. 16. - 14:52:58
Nagyon brutális film,ez tény!De nem értem,miért sokkolódik mindenki az álllatjeleneteken!Oké,hogy filmen nem igazán szoktak ilyet mutogatni,de könyörgöm,hát nem ezt csináljuk az életben? Senki nem látott még disznóvágást?A pézsmapatkány sem szenvedett többet,a teknõs meg föl se fogta!
Az természetes dolog,hogy vasárnap ottvan a rántotthús a tányéron,vagy a tyúkhúsleves.Valakinek azt a tyúkot is meg kellett ölnie,el kellett vágni a torkát,és ki kellett belezni.Ez teljesen természetes,ugyanúgy,mint az evés,akkor ennyi erõvel a filmekben csak salátát egyenek!
boris01 2008 szept. 24. - 16:57:17
Az alábbiakat ki kell egészíteni. 70-es években tombolt horror mûfajában a kannibálos téma. Elég sok készült , de ez az alkotás fennmaradt. Azért, mert áldokumentumfilmet csinált belõle a rendezõ. És a vicc, hogy a népek be is vették. A rendezõ ellen büntetõ eljárás indult a film kapcsán. Be kellett mutatni az összes szereplõt , hogy élnek még. Az ítélet pedig három év felfüggesztett börtönbüntetés állatkínzásért.
Roy Mustang 2008 aug. 23. - 21:54:41 Előzmény Miki1900
Igen,a Cannibal Holocaust nincs feltüntetve!Pedig errõl fogok írni.
Ez az alkotás mai szemmel nézve is megdöbbentõ,kegyetlen,durva,lehengerlõ.
Mûfaját tekintve horror és kultfilm,de a film nézése közben olyan mintha egy dokumentumfilmet látnánk.Nem könnyû darab,témája miatt egyes országokban betiltották.Hiszen élõ állatokat gyílkolnak le benne,ez a film központi témája, a másik az emberi brutalitás.Mai szemmel ez elképzelhetetlen hogy élõ állatokat öljenek meg egy filmben,de a rendezõ szerint ez szükséges volt ahhoz hogy a film hatásos legyen....*Ezt sikerült is elérnie*Ez a film az Ideglelés alkotóit is megihlette ,de nem,a Cannibal Holocaust merészebb,biztos vagyok benne hogy erre sokáig emlékezni fognak....................
Miki1900 2008 júl. 31. - 18:00:06
Nincs itt a Cannibal Holocaust (1980).
pedig errõl a filmrõl már sokat hallottam.