Színház

Pletykafészek

bohózat, 2 felvonás, 2018.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

New York város alpolgármestere tízéves házassági évfordulója alkalmából baráti vacsorát rendez. A vendégségbe érkező elegáns házaspárok estéjét azonban jelentősen megnehezíti, hogy az ünnepeltek eltűntek, a személyzet házon kívül van, a vacsora sehol, az emeleten pedig lövések dördülnek.

Ebben a helyzetben rögtön megindul a szóbeszéd - vad találgatások kapnak szárnyra, mindenkinek eszébe jut egy titok, amit a szomszédja fülébe suttoghat, miközben a társaság tagjainak arra is ügyelniük kell, hogy elkerüljék a botrányt: ennek érdekében pedig gondosan titkolóznak egymás előtt is. Nem csoda, hogy a kiérkező rendőrség már egy olyan történettel találkozik, ami még a legvadabb pletykarovatokból is kilógna...

A vígjátékok mestere, Neil Simon ezúttal is kivételeset alkotott. Krimitörténettel fűszerezett bohózatában az első perctől az utolsóig fenntartja a feszültséget, miközben nagyszerű lehetőséget kínál a színészeknek az önfeledt, egész színpadot betöltő komédiázásra. A nézőnek nincs is más dolga, minthogy hátradőlve figyelje a pletykák útját, s közben remekül szórakozzon a felső tízezer bajba keveredett tagjain.

A(z) Veres 1 Színház előadása

Bemutató időpontja:

2018. október 5., Veres 1 Színház

Stáblista:

Szereplők

Chris Gorman
Lenny Ganz
Ernie Cusack
Cookie Cusack
Glenn Cooper
Welch, rendőr őrmester
Pudney, rendőr őrmester
Claire Ganz

Hozzászólások

Pünkösdi Kató 2020 febr. 01. - 22:24:14
Miskolcon láttam a darabot, nagyon tetszett. :) A cselekménye humoros, követhető, a színészeknek tetszik a szerepük. A közönség is nevetett a helyzeteken, vidám, esti szórakozás a darab.