Családi filmek szombatra

Egy nappal húsvét előtt, a nagy nyuszivárásban érdemes lenne megpihenni kicsit a kanapén, nézni egy jó filmet vagy valami... Mondjuk valamit még tudnánk is ajánlani, de a filmekből csak ezeket találtuk.

Luis és a Zűrlények

Paramount Network - április 16., 8.55
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Luis apukája megszállottan kémleli az éjszakai eget, és földönkívüliek után kutat, de álmában sem gondolta volna, hogy esetleg egyszer azok szó szerint bepottyannak a kertjükbe. A gyakran magányos kisfiú hamar összebarátkozik a három fura jövevénnyel, és rejtegetni kezdi őket apjuk elől, aki egy gyerekkori találkozás miatt veszélyesnek gondolja az idegeneket.


A Lego Ninjago film

Film+ - április 16., 9.10
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Ninjago csöpp szigetét rejtélyes ellenség ostromolja. Még szerencse, hogy hat legyőzhetetlennek tűnő nindzsa minden éjszaka harcba száll, és meghökkentő fegyverarzenálja segítségével visszaveri az ellenséget. De kik lehetnek ők? Senki sem tudja. És nem is sejti, hogy az éjszakai szuperharcosok nappal egész másfajta ellenséggel küszködnek. Ugyanis osztálytársak a helyi gimiben, és a középiskolások egyszerű, ám sok küzdelemmel teli hétköznapjait próbálják túlélni.


Trükkös Tomi visszatér

Filmbox - április 16., 9.35
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Folytatódik a trükkös Tomi bélyegutazása, kalandokban bővelkedőn. Az első részben a québeci iskola tanulói között elszánt versengés dúlt a legértékesebb bélyeggyűjteményért. Tominak most mindent be kell vetnie, hogy találkozhasson végre azzal az emberrel, aki feltalálta a bélyegvándorlást. Charles azonban 1930 óta egy bélyegben raboskodik...


Nagypapa hadművelet

HBO 3 - április 16., 10.05
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A hatodikos Peter átlagos srác: szereti a számítógépes játékokat, és szívesen lóg a barátaival. De mikor nemrég megözvegyült nagyapja, Ed hozzájuk költözik a családi házba, a fiú kénytelen feladni a hálószobáját, és a padlásszobába költözni. Peter képtelen megbirkózni az igazságtalansággal, így egy sor egyre bonyolultabb csínyt talál ki, hogy elűzze a betolakodót, ám Ed nagypapa nem az a fajta, aki harc nélkül elsomfordál...


Paddington 2

Film Now - április 16., 16.45
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Mindenki kedvenc macija, a dédelgetnivaló Paddington boldogan éldegél a Brown családdal Windsor Gardensben, ahol az előző részben talált otthonra. Paddington csupa szív és vidámság, és amerre csak jár, marmeládot osztogat – így nem csoda, hogy roppant népszerű a helyiek körében. A kismackóra nagy feladat vár: közeleg imádott nagynénje, Lucy századik születésnapja, ezért méltó ajándékot kell kerítenie neki.


Rosszcsont hollócska - Verseny a javából II.

m2 / Petőfi TV - április 16., 18.15
Korhatár nélkül megtekinthető.

Hollócska az éléskamrában óriási galibát csinál: nassolni szeretne, de elmozdítja a létrát, a kamra összedől, a télire gyűjtött tartalék legurul a folyóba, és mindent elvisz a víz. Időközben az erdőben autóversenyt hirdetnek, a fődíj 100 arany, amit Hollócska szeretne megnyerni, hogy legyen miből élelmet venni télire, ha már miatta minden odaveszett.