Ez vár rátok márciusban a Boomerangon

Március a barátság hónapja a gyerekcsatornán, és ennek jegyében Mr. Bean-maratonnal vár a bohókás brit és kedves plüssmackója. De lesz Ben 10 is, végkimerülésig, és barátság hónapja ide vagy oda, azért Tom és Jerry is megkergetik egymást.

A Tom és Jerry-show

Minden idők legnépszerűbb rajzfilmfigurái újra és újra meghódítják a képernyőt. Tom, a macska és Jerry, az egér kalandjai tovább folytatódnak az ötödik évad új részeivel, hamisítatlan Tom és Jerry-hangulatot és véget nem érő csetepatékat ígérve. Az új sorozat karakterei nemcsak szebbek lettek, de a hétperces epizódok minden eddiginél fordulatosabbra sikeredtek. Március 1-jétől minden nap 16 órakor. Ismétlés: másnap reggel 7-kor.

Forrás: Boomerang

 

A barátság hónapja a Boomerangon: Mr. Bean-maraton

A bohókás brit úriember, Mr. Bean és plüssmackója, Teddy a legjobb barátok. Legyenek bárhol, csináljanak bármit, ők ketten minden körülmények között remekül szórakoznak, és persze mindig számíthatnak egymásra. Március 20-tól minden hétvégén 12 órától tölthetik velük az időt a Boomerang nézői.

Forrás: Boomerang

 

Ben 10: A hősök ideje

A Ben 10 hatására gyermekek milliói képzelik el, hogy különböző idegen lények bőrében mentik meg a világot. A gyorsan nemzetközi szenzációvá vált műsort most rajongók új generációja ismerheti meg. Egy lüktető, akció- és fantáziadús világ tárul a közönség elé, még több szívmelengető pillanattal és humorral átszőve. Ebben a maratonban kap helyet a Ben 10 az univerzum ellen című film és a Ben 10010 című különkiadás csatornapremierje is. Bennel továbbra is minden nap 12 órától találkozhatunk.


(via Boomerang)