Olvasótábor a 6színben

A 6szín és a Móra Könyvkiadó közös olvasótábort szervez Grisnik Petrával és Huzella Júliával.

Az olvasótáborba szeretettel várják július 26-tól július 30-ig a 10–12 éves korosztályt, valamint augusztus 9-től augusztus 13-ig a 14–16 éves fiatalokat. A kisebbek tematikája Nógrádi Gábor A csere című regénye, a nagyobbaké pedig a Jelen! Kortárs ifjúsági novellák köré épül.

Az öt nap alatt – közös olvasmányélményekhez kapcsolódva – a gyerekek játékos irodalomismeretekre tehetnek szert, valamint az önismeret és empátia fejlesztésére, önmagunk és egymás megismerésére.

„Megpróbálunk együtt okosabbak, bátrabbak, ügyesebbek lenni.

Vagy felfedezni, hogy már most is azok vagyunk” – áll a tábor felhívásában.

Forrás: 6szín Sajtó

 

A tábori program hétfőtől péntekig minden nap 8:30-tól 16.30-ig tart, előzetes jelzés esetén azonban reggel 8:00-tól délután 17:00 óráig ügyeletet is biztosítanak. A táborozók három alkalommal kirándulnak is a városban: meglátogatnak múzeumot, játszóteret, könyvesboltot, könyvtárat, valamint két alkalommal meglepetésvendég érkezik hozzájuk.

Jelentkezni a 6szín weboldalán található jelentkezési lap kitöltésével és 10 ezer forint előleg befizetésével lehetséges. A tábor díja 40 ezer forint, ami tartalmazza az esetleges múzeumi belépőket és a napi háromszori étkezés díját (tízórai, ebéd, uzsonna). A tábor testvérkedvezményt is biztosít.

Amennyiben törvényi előírások miatt a tábort nem lehet megtartani, vagy a jelentkező a tábort megelőzően megbetegedne, úgy a befizetett előleg teljes egészében visszajár! A táborral kapcsolatos minden további információ megtalálható a 6szín weboldalán, illetve érdeklődni lehet a +36 20 2259242-es telefonszámon is.


(via 6szín Sajtó)