Brad Pitt csapata is reagált a bántalmazás vádjára

Angelina Jolie még 2016-ban nyújtott be a színész ellen egy keresetet.

Ahogy a Port is megírta szerdán, nyilvánosságra kerültek a Pitt-Jolie házaspár közötti 2016-os incidens részletei – a színésznő szemszögéből. A sztárpár Los Angelesből Franciaországba utazott egy magánrepülőn, ahol az állítólag ittas Pitt fizikailag és verbálisan is bántalmazta Jolie-t és gyermekeiket. A színésznő állításai szerint Pitt kiabált vele, "megragadta a fejénél fogva", megrázta, "nekilökte a fürdőszoba falának", és többször megütötte a gép mennyezetét. Pitt szerinte a repülőút alatt végig alkoholt fogyasztott, és sört öntött rá, illetve a takaróra, ami alatt volt. Állítólag 25 ezer dollárnyi kár érte a repülőgépet a kiömlött ital miatt.

Egy Pitthez közel álló forrás a The Independentnek azt mondta, hogy az FBI dokumentumainak kiszivárogtatása

nem szolgál más célt, mint a fájdalomokozást."

A forrás sugallata szerint Jolie csapata áll a kiszivárogtatás mögött, mondván, hogy

"mindkét fél közel hat éve rendelkezik ezekkel az információkkal, így egy névtelen FOIA-kérelem benyújtása olyan információkra, amelyekkel már rendelkeznek, és amelyeket már korábbi jogi eljárásokban is felhasználtak, nem szolgálhat más célt, mint hogy fájdalmat okozzanak vele."

Pitt jogi csapata már korábban cáfolta, hogy Pitt bántotta volna a fiát, az akkor 15 éves Maddoxt, aki megpróbálta szétválasztani a házaspárt.

„[Brad Pitt] határozottan állítja, hogy az eset nem érte el a fizikai bántalmazás szintjét, senkinek sem esett fizikai bántódása. Semmilyen módon nem ütötte arcon a gyermekét. Nem tett ilyet, ezt határozottan állítja. Kezet emelt rá, igen, mert a vita hevében elveszítette az önuralmát.”

Via: The Independent