Másodpercek alatt találta ki a megfejtést a Szerencsekerék játékosa

Előtte a Házasság első látásra műsorából ismert Csabi és Gyöngyi mesélte el, hogy lett belőlük expáros.

A Házasság első látásra szereplőivel indult újra a Szerencsekerék. A hétfői adásban Petra és Andris próbálta elvinni a főnyereményt, kedden pedig Csabin és Gyöngyin volt a sor.

Kasza Tibi természetesen kifaggatta őket a jelenlegi kapcsolati státuszukról, hiszen a szereplők közül egyedül ők maradtak házasok a finálé után is. A múlt hónapban még úgy nyilatkoztak, hogy együtt vannak, de azóta kiderült, hogy már csak barátok. A Szerencsekerékben most elmondták, hogy a műsor után mindent megpróbáltak a kapcsolatukban, azonban a sok munka miatt eltávolodtak egymástól.

Tibi megkérdezte azt is Gyöngyitől, volt-e egyáltalán esélye Csabinak a kapcsolat megmentésére, amire a nő igennel válaszolt. Szerinte az volt a baj, hogy Csabi úgy gondolta, mivel kapott egy feleséget készen, már nem is kell küzdenie érte.

Csabi viszont úgy érzi, nem kapta meg férfiként azt a figyelmet, amit megérdemelt volna.

Nekem jól esett volna, ha kicsit be vagyok kenegetve…”

A barátságuk viszont a mai napig kitart, mert amúgy nagyon hasonlítanak egymásra. Vagy ahogy Csabi fogalmazott:

Belsőre valamit nagyon eltaláltak a szakértők, a többire meg nagyon vakok voltak.”

Az összeszokottságtól viszont nem lett jobb az (ex)páros produkciója a műsorban, hiába gyűjtöttek össze 2 milliónál is többet, el kellett cserélniük a civil versenyző, Dusán 575 ezer forintjára, amit aztán el is vesztettek. Így végül egy robotporszívóval és egy masszázsszettel távoztak.

Dusán akkora lendületbe jött, hogy a fődíjjátékot is kitalálta alig pár másodperc alatt. Sydney borítékában még 800 ezer forint lapult, így Dusán összesen 2 millió 920 ezer forintot nyert, aminek meg is lesz a helye, mert éppen házasodni készül.