Pamela Anderson szerint Tim Allen megmutatta neki a péniszét

Hamarosan megjelenő Love, Pamela című memoárjában ír erről.

Az állítólagos incidens a Házi barkács című sitcom forgatási szünetében történt, 1991-ben, amikor Anderson 23, Allen pedig 37 éves volt. “A forgartás első napján, épp az öltözőmből léptem ki, amikor Tim köntösben állt a folyosón.

Hirtelen szétnyitotta a köntösét, ami alatt teljesen meztelen volt.

Azt mondta, ez így tisztességes, mert ő is látott engem meztelenül, most már kvittek vagyunk. Zavaromban elnevettem magam” – írja Pamela a külföldön január 31-én megjelenő memoárjában. A Variety előbb megszerezte a könyvet, és Tim Allent is megkeresték az ügyben, aki ezt mondta:

“Ilyen nem történt. Soha nem tennék ilyet”

Az állítólagos villantással amúgy Allen a Playboyban megjelent képekre utalt, amely a kezdő színésznőt egy csapásra szexszimbólummá tette.

Anderson a Pam & Tommy című sorozatra is reagál a könyvben. A Hulu sorozatának (amely nálunk a Disney+-on látható) középpontjában az ellopott szexvideó áll, melyet a nászútjukon készítettek Mötley Crüe dobosával, Tommy Lee-vel. 

A Love, Pamela egyidőben jelenik meg a Netflix dokumentumfilmjével: a Pamela közelről szintén a színésznő és modell karrierjét mutatja be, többek közt a saját szavaival.

(via Variety)