Sosem találnád ki, honnan húzta elő Johnny Depp a Kate Mossnak ajándékozott gyémánt nyakláncot

A s*ggvájatából.

Az egykori szupermodell a British Vogue által készített videóban elevenítette fel az elmúlt 30 évét, fókuszban egyes ikonikus outfitjeivel, amiket egy albumban lapozgatva mutat be. Amikor egy 1995-ös, egy New York-i eseményen készült fotójához ért, elmesélte, hogy egy John Galliano-ruha és egy Manolo Blahnik-cipő van rajta. Majd a következő vallomással állt elő:

„És egy gyémánt nyaklánc, amit Johnnytól kaptam (Moss és Depp 1994 és 1998 között együtt éltek – a szerk.). Ezt volt az első gyémánt ékszerem.

A s*eggvájatából húzta elő.

Elmentünk vacsorázni, és azzal állt elő, hogy »van valami a popómban, meg tudnád nézni?« Én értetlenkedtem, mire odahúzta a kezem a nadrágja hátsó részéhez, és előhúzott egy gyémánt nyakláncot. Ezt a gyémánt nyakláncot” – mutatott a képre a videón a modell.

 

Mindig is tudtuk, hogy Johnny Depp a szíve mélyén egy romantikus figura.

Kate Moss és Depp kapcsolatáról egyébként akkor írtunk legutóbb, amikor a szupermodell május végén a Depp kontra Heard perben a színész oldalán tanúskodott. A videókapcsolaton keresztül nyilatkozó Moss határozottan cáfolta azt a régi pletykát, amire Amber Heard egy korábbi vallomásában utalt, miszerint Johnny Depp, amikor még a kilencvenes években együtt voltak, egyszer lelökte őt a lépcsőn. A modell kijelentette: azért esett le a lépcsőn, mert esett az eső, és Depp soha nem lökte meg őt.


(via NME)


Nyitókép: Moss és Depp az 1995-ös Golden Globe-gálán. Forrás: Fotos International / Getty Images.