Szombatadadamm

A fotón illusztrált rokkenrollal lesz tele a hétvége, legalább is az első napja, mintha nem is tél lenne. Persze, lesz egy kis online, remélem, annál több cica, és aztán a végeláthatatlan zeneiség. Gyerkőcnek is. Úgy látszik, robog még a bulivonat, és ki tudja, hol és mikor a végállomás?

Vasútmodellező kiállítás

AGORA - Művelődési és Sportház, december 4., 9:00

Látványos terepasztalok, hatalmas területen működő vasútmodellek bemutatója. Játszósarok és  makett építési bemutató.

Advent az Gasztrosétányon

Etyek, december 4., 10:00

December 4-én, 10.00 órától az etyeki Gasztrosétányon is megkezdik az ünnepvárást. Ebből az alkalomból csupa Adventhez kapcsolódó programmal és finomsággal készülnek a helyiek. Ilyenkor nem csak a testet, de a lelket is melegíti a sparhelteken, piros fazekakban gőzölgő forralt bor és tea illata és látványa.

Tücsökzene: Gryllus Vilmos: Nótás mikulás

Budapest Jazz Club, december 4., 10:00

Gryllus Vilmos Mikulás-váró koncertje. Nótás Mikulás - Koncert az egész családnak.

I. Országos Macskavédő Konferencia és MAVED örökbefogadó nap

Lurdy Ház, december 4., 10:00

A rendezvény, amelyet a MAVED – Magyar Macskavédő Közhasznú Alapítvány szervez, egy példa nélküli kezdeményezés, amely arra hivatott, hogy felhívja a figyelmet az állatvédelem egyik legégetőbb problémájára, a kóbor macskapopuláció súlyos mértékű túlszaporodására, irányt mutasson a helyzet hatékony és egyben humánus kezelésében.

Mi közünk a választásokhoz? - online képzés civil szervezeteknek és közösségeknek

Online, december 4., 10:00

Erre a műhelyre civil szervezetek, önszerveződő közösségek és társadalmi mozgalmak képviselőit várják, akik szeretnének szervezeti álláspontot és stratégiát kialakítani a közelgő országgyűlési választásokkal kapcsolatban annak érdekében, hogy a választásokat leginkább hasznosítani tudják az általuk képviselt csoportok és ügyek érdekeinek képviseletéhez.

Napturbina Klubszoba ❍ Extrachord

Turbina Kulturális Központ, december 4., 17:00

Az Extrachord est a sub basszus lángját őrizve egy aktuális helyzetjelentést ad a mából, hogy merre is tart napjainkban az experimentális bass zenék világa, és milyen amikor a basszus meditációs mélységekbe kalauzol. Ehhez a teret és a 4 pontos soundsystemet a Turbina Klubszobája biztosítja.

Instant-Fogas Szombat

Instant-Fogasház, december 4., 18:00

Bulizz több tánc és koncertteremben, a belváros legnagyobb klubjában, ingyenes belépéssel egészen reggelig, ahol rezidens a DJ-k gondoskodnak a hangulatról!

Margaret Island

Broadway Club, december 4., 19:00

Hol marad az én történetem turné. A Margaret Island őszi klubturnéra indul: a klasszikusok - Eső, Hóvirág, Nem voltál jó stb. - mellett a friss nagylemez dalai is helyet kapnak a műsorban, többek között a Meddig maradunk még, a Ha elvesznél és a Senki nem felel is felcsendülnek az este folyamán.