Szombati programajánló

A délelőtt szokás szerint családi programokkal csábít, aztán kora este elkezdődnek a zenés csinnadratták, vagányoknak!

Föld Fesztivál

Fővárosi Állat- és Növénykert, április 19-21.

A Föld napja alkalmából háromnapos Föld Fesztivált tartanak a Budapesti Állatkertben péntektől vasárnapig. Az Állatkert és partnerszervezetei gazdag programkínálattal, sokféle élménnyel várják a gyermekeket, családokat a környezetvédelem és a természetvédelem témakörében. A Föld Fesztivál első napjával indul az Állatkertben a főszezoni állatbemutatók, látványetetések, állattréningek sorozata is.

Tavaszkert Dísznövény 2024 Szakkiállítás és Vásár

Budai Arborétum, április 19-21.

Minden, ami tavasz! Palánták, virágok, növények, kertészeti kellékek és szolgáltatások, gasztronómiai finomságok, természetközeli design alkotások, Bonsai és Suiseki Kiállítás, Arborétumi séta, Biokert látogatás, kertészeti előadások, tanácsadások, növényes és zöld programok.

Csak a Mentes Tavaszi Fesztivál - Főszerepben a természetes szépségápolás

MOM Sport Uszoda és Sportközpont, április 20-21.

Új, nagyobb helyszínen találkozhatok 2024-ben! A Csak a Mentes Fesztiválok új otthonra találtak, így mostantól a MoM Sport épületében találkozik a mentes világ legjava! Hazánk legnagyobb mentes és egészségmegőrző fesztivál sorozata áprilisban indítja az évet! Főszerepben a természetes  szépségápolás, így szakemberek, workshopok és előadások váltják egymást a témában.

Repülőnap amcsi verdákkal

Budaörsi repülőtér, április 20., 8:30

A Legendák a levegőben csapata által szervezett repülő és katonai bemutató. Találkozás 8.30-9.00 között a Lurdy ház hátsó parkolójában majd konvojozás a budaörsi repülőtérre. Táborverés, autók kordonozása után közösen szállnak fel a különböző repülőgépekre, mely programokon  kedvezményesen vehetnek részt! A földön fegyverbemutató, katonai toborzó sátrak, egyéb járművek és kirakodó vásár vár. Ebéd közösen a helyszínen.

Legkisebbek mozija: Az erdő kapitánya

Puskin Kuckó, április 20., 10:00

Elöljáróban le kell szögezni, hogy a rendőrök élete nem fenékig tejfel. Különösen nem abban a városban, ahol maga a nagy Zéró ütötte fel a tanyáját. Ő a bűnözők koronázatlan királya, akit már réges-rég rács mögött szeretne látni a Kapitány. Zéró az évszázad bulijára készül, amely-nek célpontja a Kerek Erdő és annak lakói. Azt eszelte ki, hogy egy zsák pénzért eladja az erdőt egy fakitermeléssel foglalkozó vállalatnak, az erdőlakók pedig szaladhatnak, amerre látnak. Szerencsére az agyafúrt Kapitány leleplezi a gazfickókat és megmenti az erdőt a pusztulástól!

Kraft Design Vásár

Szimpla Kert, április 20., 12:00

Fedezd fel a kreativitást és egyedi alkotásokat a Kraft Design Vásáron! Ez az esemény egy fantasztikus lehetőség arra, hogy találkozzatok tehetséges helyi alkotókkal, akik kézzel készített termékeikkel és kifinomult designjaikkal inspirálják a látogatókat. Különleges ajándékötleteket keresel? Itt biztosan találsz majd valami egyedit és különlegeset! Legyen szó egyedi ékszerekről, kézműves ruházatról, lakberendezési tárgyakról vagy bármilyen más kreatív termékről, a vásáron garantáltan rábukkansz az ideális ajándékra vagy saját magadnak való meglepetésre.

SÉF - Hotel13 lemezbemutató

Dürer Kert, április 20., 18:00

Sör És Fű proudly presents: Hotel13 albumbemutató! Vendég produkciók:  Tha Patkányz, -Füstös,  A Bizottság

Zheani | Budapest 2024

Turbina Kulturális Központ, április 20., 19:00

Partylemez a világvégére – Zheani először Budapesten. A provokatív stílusáról is ismert, szókimondó, ausztrál rapper, énekes-dalszerző, Zheani tavaly jelentette meg új, The Spiritual Meat Grinder című lemezét, amely elmondása szerint egy olyan partylemez lehet, amely remekül illene a világvégéhez is. Noha reméljük a világvége még nem jön el, Zheani első magyarországi koncertjén azonban belevethetjük magunkat az énekesnő hedonizmust éltető dalaiba április 20-án, a Turbinában.

BULLETPROOF MEMORIES

Gödör, április 20., 19:00

Április 20-án kiabálós verekedős mulatós estét tartanak a Gödör Klubban! Vigyél barátokat, fegyvert és pénzt! Az este sztárjai: BULLETPROOF MEMORIES, PLATFORM EDGE, MELIØRA

ajsa luna, support: NLP

Akvárium Klub (KisHall), április 20., 19:30

"Kicsim, lesz világvége meg cicik meg fehér combok meg nőies nők meg férfias férfiak meg nőies férfiak meg ajsa luna meg tudod a barátnői. Fél nyolckor felveszlek, piros cabrio, kicsit meg van karcolva meghúztam. Előtte lemossuk a kocsimat aztán Akva. Szeretlek. Apu"

Zóra

Akvárium Klub (NagyHall), április 20., 20:00

ZÓRA az elmúlt két évben sorra varázsolta el a budapesti és a vidéki koncerttermek közönségét. Legutóbb, ősszel a Várkert Bazárban duplázott teltház előtt, 2024 tavaszán pedig ismét több alkalommal koncertezik Budapesten.

A Btech bemutatja: Szakcsi Lakatos Róbert Trio

Budapest Jazz Club, április 20., 20:00

A klasszikus zene és a jazz világában egyaránt otthonosan mozgó, hihetetlenül tehetséges művész 1995-től zenei versenyek során nyerte el a kategóriadíjakat, egyebek között az első helyet a 2000-es Montreux-i Jazz Fesztiválon. 2006-ban Avignonban a Bolla Quartettel a legjobb szólista címét hozta el. Legutóbbi, Gregory Hutchinsonnal rögzített lemezét Chick Corea személyesen is méltatta.

Kettőscsillagok és kráter párosok találkozása. Holdfotózással!

Svábhegyi Csillagvizsgáló, április 20., 20:30

A távcsöveket a Hold felé irányítják. Egy kontrasztos kráter párossal és a köztük húzódó hatalmas völggyel örvendezteti meg az észlelőket. Továbbá a Nedvesség tengerének az ikonikus kráterét is megtekinthetik. Végül a Nagy Medve csillagkép híres csillagpárját kapják távcsővégre.

Újra élünk 80 - Az ötödik pecsét - Pódiumbeszélgetés Cserhalmi Györggylel

Cirko-Gejzír, április 20., 21:00

Ez alkalommal az egyik legfontosabb magyar film, Az ötödik pecsét vetítésére hívunk. Fábri Zoltán korszakos mesterműve az emberi lélek kíméletlen tükre elé állítja szereplőit, melybe nekünk, nézőknek is lehetőségünk van belenézni. A film az emberségről szól, arról, hogy mit jelent tartásunk, ha abból még az életünk árán sem engedünk. A vetítést követő pódiumbeszélgetésen Surányi András filmrendező partnere, Az ötödik pecsét szereplője, Cserhalmi György színművész lesz.

ROBOT Rock • A belváros rock diszkója

Robot, április 20., 22:00

Minden péntek és szombat éjszaka! A belépés INGYENES!

KATTT x Kommenzi pres. Big Babylon

Toldi mozi, április 20., 23:00

BLESSED! Szeretettel hívnak meg titeket a szmoktorok nemzetközi ünnepén a KATTT és Kommenzi közös táncpárbajára, ahol feledhetitek Babylon negatív energiáit, és közösséget alkotva együtt mozghattokk, jó barátok zenei gyűjteményét élvezve a Toldi ölelésében.

NoFear 420 ✶ ABEM live

A38 Hajó, április 20., 23:00

2 év után visszatér a színpadra a psy-tek sámán, ABEM, aki ezúttal új LIVE SET-jét hozza el! Készüljetek fel a bulikára!