Szombatra ajánljuk

Ez a szombat nem ugrik ki a többiek közül, szürke mamuszban járkál. Egy kis vásár, némi bábok, pici online és a sok-sok zene. Válasszátok ki a nektek legjobban tetszőt, aztán nyíljon a csakra, csak szombatra!

80 nap alatt a Föld körül

Budapest Bábszínház, december 11., 10:00

Ha tehetném, körbeutaznám az egész világot. Végiglátogatnám a különböző országokat az Egyenlítőn innen és túl, megismerném a sokszínű kultúrák varázslatos lakóit, a változatos épületeket, a színes tájakat és az illatokat, ízeket, mosolyokat.

Tribal Market- Christmas Vibes I.

Konnektor Inkubátor Ház, december 11., 11:00

Idén is megrendezik a szokásos éves karácsonyi kézműves vásárt, ami ezennel már a 6. karácsonyi vásár. A mostani helyszín az újonnan nyílt Konnektor Inkubátor Ház, ami szuper helyszín lesz hogy megint egybe gyűljetek, együtt legyetek és megosszátok egymással a közös élményeket, kiváló zene mellett és természetesen a közeg legszebb és legjobb alkotói és azok portékái körében.

Lemez Vásár @Szimpla Kert

Szimpla Kert, december 11., 11:00

A Szimplabörzén továbbra is túrhatjátok a lemezeket és CD-ket, kazettákat.

Hegyvidéki karácsonyváró koncert Szalóki Ágival

MOM Kulturális Központ - MOMKult, december 11., 11:00

Szalóki Ági családi koncertjén az elhangzó dalokat a Körforgás c. lemez dalaiból, a Cipity Lőrinc és Gingalló dalaiból, sőt, a Téli-nyári labodából válogatja. De a gyerekek találkozhatnak olyan dalokkal is, amelyek egyik lemezen se találhatók meg!

Szimpla Bolha December / Flea Market

Szimpla Kert, december 11., 12:00

Vevőként, árusként, nézelődőként egyaránt sok szeretettel várnak minden érdeklődőt, természetesen kincsekkel!

Online, december 11., 14:00

A globális klímaváltozás és a biológiai sokféleség hanyatlása nem a jövő réme, hanem napi tapasztalat a Magyarországon élő fiatalok számára is. Nem várhatjuk ölbe tett kézzel, amíg a politikusok felébrednek, cselekednünk kell a jövőnk megmentése érdekében.

Turbina Kulturális Központ, december 11., 14:00

Folytatásért kiáltott az októberi Turbinás nappali bulink. Az igényt meghallottuk és örömmel ki is elégítjük. Decemberben is gondoskodunk arról, hogy még este tíz előtt kitáncoljátok magatokat. Ezúttal kedvenc magyar-svéd barátunk, Kornél Kovács lesz a segítségünkre ebben.

Átlátszó hang filmklub - Audió - vízió

BMC - Könyvtár, december 11., 18:00

A filmvetítés-koncert főszereplői olyan audiovizuális művek, amelyekhez a zenét Szigetvári Andrea komponálta, valamint a filmekre improvizációkkal reflektáló Baráth Bálint-Sőrés Zsolt-Szigetvári Andrea hangszeres-elektroakusztikus trió.

P.Mobil klub, vendég: V2 Raiders

Analog Music Hall, december 11., 18:00

A P.Mobil együttes 2021. évi III. klub koncertje Budapesten. Az Analog Music Center egy kiváló helyszín, ami jó helyen van, kulturált, kiváló a hangtechnika, jó a büfé, profi a személyzet. Tehát a klub szezonban minden hó második szombatján P.Mobil klub az Analog Music Hall-ban.

Instant-Fogas Szombat

Instant-Fogasház, december 11., 18:00

Bulizz több tánc és koncertteremben, a belváros legnagyobb klubjában, ingyenes belépéssel egészen reggelig, ahol rezidens a DJ-k gondoskodnak a hangulatról!

Anna and the Barbies

Hangár Music Garden, december 11., 19:00

Anna and the Barbies Sopronban Hangár Music Garden-ben! Előzenekar az ÉK.

Kassandra

Szimpla Kert, december 11., 19:00

Kiskarácsonyi és újjászületésnapi KASSANDRA koncert a Szimpla Kertben december 11-én! Bizarr dalszövegek, gyors váltások, szokatlan metrumok, ütemhangsúlyos riffek, bólogatós metál, poszt-rockos elszállás, fülbemászó pop-refrének. A KASSANDRA 2018-ban jelentette meg bemutatkozó kislemezét én szóltam… címmel, melyet követően bekerült a Hangfoglaló Program támogatott zenekarai közé.

Violon d'Agnes

IF Cafe, december 11., 19:30

Az ábrándos, romantikus hegedűvel fűszerezett jazzt játszó Violon d'Agnes zenekar az iF-ben az egyik legnépszerűbb. Nagyon hosszú ideje nem hallottuk őket, hatalmas buli lesz.

Aron Andras & The Black Circle Orchestra

Akvárium Klub, december 11., 19:30

Áron András Artisjus- és kétszeres Fonogram-díjas előadó és dalszerző nagyzenekari projektje a ‘Black Circle Orchestra’, amit hosszú idő után 2020 nyarán hívott életre. A tőle megszokott country és blues hangzású szóló dalait, most több hangszerrel kiegészítve, még színesebb hangzásvilággal adja elő.

Világsztárok a Budapest Jazz Clubban: Bill Stewart Trio

Budapest Jazz Club, december 11., 20:00

Bill Stewart perfekcionista, mégis lélekkel teli játékmódja több generációnyi jazz-dobost inspirált és inspirál mai napig, több tucat jazz lemez megszólalását emeli a legmagasabb fokra, miközben élőben – az aktuális zenekar stílusától függetlenül – minden pillanatban száz százalékos jelenlétével varázslatos élményt nyújt.

ROBOT Rock • A belváros rock diszkója

Robot, december 11., 20:00

Hetente 3 alkalommal vár a belváros rock diszkója, a Robot Rock. Reggelig tartó tombolás a legnagyobb rock himnuszok és zúzósabb metál számok társaságában.

Free BJC Jam Session: Tálas Áron Trio

Budapest Jazz Club, december 11., 22:30

A Free BJC Jam Session esteken hétvégéről hétvégére a legismertebb és legnépszerűbb hazai zenészek alkotnak spontán formációkat. A késő éjszakába nyúló örömzenélések alkalmával bármi megtörténhet. Az elmúlt években meglepetésszerűen felbukkanó világsztárok és a legkülönbözőbb országokból érkező hobbizenészek egyaránt csatlakoztak az elsősorban vérbeli bebopot megszólaltató triókhoz.

 

A PORT.hu zenés műsorának vendégét legtöbben onnan ismerhetik, hogy szinte állandóan síkideg, csak ő nem alakul át tomboló zöld szörnyeteggé, mint Bruce Banner. Turai Barna sokat köszönhet ennek az oldalának, emiatt kaphatnak nagyobb teret komolyabb projektjei is.