Szörnyen szenvedett Ben Affleck a Grammy-gálán, beindult a mémgyár (újra)

A vasárnap este tartott zenei díjátadóra a feleségét, Jennifer Lopez énekesnőt elkísérő sztárt ismét nyomorúságos arckifejezéssel kapták lencsevégre. Már a mémgyár is beindult!

Mivel az ünnepségen díjat átadó J.Lo és Affleck az első asztalok egyikénél ültek, a kamerákat kezelőknek nem kellett nagyon résen lenniük, hogy elcsípjék a színész egy-egy unott vagy épp kifejezetten szenvedő arcát. És persze a kontraszt is megfizethetetlen, hiszen Lopez férjével ellentétben szemmel láthatóan kiválóan szórakozott a gálán, még táncmozdulatokat is tett az asztalnál ülve.


A sztár látványos szenvedése pedig szerencsére ismét beindította a mémgyárat, és máris rengetegen osztották meg a Twitteren a róla készült képeket és videókat, a legviccesebb szövegek kíséretében. „Legyen bármilyen rossz napod, biztosíthatlak róla, hogy közel sem vagy olyan nyomorúságos állapotban, mint Ben Affleck a Grammyn” – írta az egyik felhasználó.


„Sírok: Ben Affleck úgy néz ki, mint aki

inkább meghalna, mint hogy ott legyen

(a Grammy-gálán)” – osztotta meg valaki más. De a „Ben Affleck olyan, mint az összes pasi a felesége munkavacsoráján” és a „Ben Affleck olyan, mint én, az összes Zoom-hívásomkor” bejegyzések is nagyon viccesek.


Mint az köztudott, nem most fordult elő először, hogy a színész mémmé vált. A külön nevet is kapott Sad Affleck-videóról mi is többször írtunk (ekkor a Batman Superman ellen buktája után készült interjú során ült magába roskadva a derekasan bizonyítványt magyarázó Henry Cavill oldalán), de nem kevésbé szórakoztató az a 2016-os fotó, amelyik cigarettázás közben ábrázolja a sztárt, valami megfizethetetlenül nyomorult arckifejezéssel. Ha valakit az is érdekel, a Grammy-győztesek listáját egyébként itt találja.


(via Independent)