Újabb fejezet nyílik a Depp/Heard rágalmazási perben

Depp nem akar fizetni.

Johnny Depp eltökélt szándéka, hogy nem fizeti ki azt a 2 millió dollárt, amit a virginiai esküdtszék ítélt meg Amber Heard javára.

“A bíróságnak meg kell változtatnia az ítéletet Heard ellenkeresetével kapcsolatban, amit az április 27-i Waldman-nyilatkozat kapcsán nyújtott be, és meg kell erősítenie az ítéletet Depp javára”

– olvasható a virginiai bíróságnak november 3-án benyújtott fellebbezésben. 

Forrás: Getty Images


Heard szerint a Karib-tenger kalózai sztárja “közvetett felelősséggel” tartozik volt ügyvédje, és közeli barátja, Adam Waldman kijelentéséért, amit a The Daily Mailnek tett. Waldman ugyanis a brit bulvárlapnak azt nyilatkozta, hogy

sületlenség az a kijelentés, miszerint Depp gyakran részegen zaklatta és bántalmazta Heardot.


A 44 oldalas fellebbezés szerint még ha Depp felelősségre vonható is lenne Waldman állítólagos károkozó kijelentéséért, Heard semmifajta bizonyítékot nem nyújtott be arra vonatkozóan, hogy az ügyvéd valóban rosszindulatúan cselekedett volna. Valamint

arra sincs semmilyen bizonyíték, hogy Depp részt vett volna a nyilatkozat megfogalmazásában.

Forrás: Getty Images


Az amerikai igazságszolgáltatás tempóját ismerve azonban valószínűleg hamarabb láthatjuk a két színészt a képernyőn, mint a tárgyalóteremben. Johnny Deppet legközelebb a XV. Lajosként láthatjuk, a Maiwenn Le Besco által rendezett Jeanne du Barry című filmben, Amber Heard pedig Mera szerepében tér vissza az Aquaman and the Lost Kingdomban.

Címlapkép: Amber Heard és Johnny Depp 2016-ban; Fotó: Jason LaVeris/FilmMagic


(via Deadline)