Annyira elégedett a Sony a Bad Boys 3-mal, hogy jön a 4. rész is!

Will Smith igazán leforgathatná ezt is Budapesten, a napfényes Miami helyett.

Még csak pár nap telt el azóta, hogy szinte az egész világon egyszerre mozikba került a Bad Boys - Mindörökké rosszfiúk, máris jön a folytatás! A Sony stúdiónál ugyanis a jelek szerint annyira elégedettek a 90 millió dollárból leforgatott zsarufilm eddigi 106,7 milliós bevételével, hogy a The Hollywood Reporter értesülései szerint máris zöld utat kapott a Bad Boys 4. Az NME magazinnál pedig már most azzal viccelődnek, hogy ha a harmadik rész angol nyelvű alcíme Bad Boys for Lif3 volt, akkor a következőé lehetne Bad Boys 4 Life!  

A Sony olyannyira komolyan gondolja az új részt, hogy már fel is kérték a Mindörökké rosszfiúk egyik forgatókönyvíróját, Chris Bremnert, hogy találja ki a folytatást. Amiben természetesen visszatérne a nagydumás nyomozópáros, Mike Lowrey (Will Smith) és Marcus Burnett (Martin Lawrence) is. A forgatás és a bemutató időpontjáról még nincs hír, ráadásul Chris Bremnertnek még A nemzet aranya 3-at is meg kell még addig írnia, hogy Nicolas Cage is visszatérhessen egy régi, közönségkedvenc franchise-ban. Bár a Bad Boys 3 elég mostoha körülmények között született meg, ahol írók és rendezők egymásnak adták a kilincset (sőt, egy időben azt pletykálták, nem is film lesz, hanem tévésorozat, női főszereplővel), a végeredménnyel összességében azért elégedettek voltak az akcióvígjátékok kedvelői. (a Port.hu kritikája itt olvasható).

(via NME.com)

Amennyiben értesítést szeretne kapni az olimpiával kapcsolatos Port.hu tartalmakról, kattintson ide és iratkozzon fel az értesítésekhez.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu