Az új Pókember-előzetesben boomereznek egy jóízűt

Egy szűk hónap, és itt a Pókember: Nincs hazaút – legfőbb ideje volt hát egy új trailernek. Amelyben ráadásul újabb régi szereplők tűnnek fel. Nem csoda, hogy sokan drukkolnak Tobey Maguire és Andrew Garfield visszatérésének.

Azt már a korábbi előzetesből tudni lehetett, hogy a magyar mozikba december 16-án érkező folytatásban az okozza a fő zavart, hogy nyilvánosságra hozzák, hogy Pókember valójában Peter Parker. Ezt követően pedig elszabadul a pokol: a rendőrség Mysterio meggyilkolásával vádolja hősünket, az emberek pedig egyszerűen megvadulnak a fiú jelenlétében.

 


Peter ezért Doktor Strange-hez (Benedict Cumberbatch) fordul segítségért, aki varázslattal próbálja elérni, hogy az egész világ elfelejtse, hogy a fiú azonos Pókemberrel. A főhős okvetetlenkedése miatt azonban zavar támad a tér-idő kontinuumban, és a torzulás beláthatatlan következményekkel jár. Az új, hosszabb (3 perces) trailerből most az is kiderül, pontosan mi is ez a zavar.

 

 

A multiverzum megkavarása miatt felbukkannak a Tom Holland-féle Pókember világától független, korábbi univerzumok főgonoszai, úgymint Zöld Manó (akinek az első trailerben megmutatott tökbombájából már ki lehetett következtetni, hogy visszatér, de most személyesen is megjelenik), Doktor Oktopusz (akinek a nevét az új előzetesben szemtelen módon ki is kacagják a több generációval fiatalabb Pókember és barátai), Electro, továbbá a Homokember és a Gyík, akiknek a szerepeltetése csak most derült ki.

 

 

A Marvel Moziverzumon kívül forgatott régi Pókember-filmek főgonoszainak feltűnése miatt pedig a rajongók elkezdték mantrázni, hogy a Nincs hazaútban biztos felbukkannak akkor a korábbi Pókemberek is. Az új trailerben valóban megmutatják, hogy a multiverzum megzavarása miatt feltűnnek más Pókemberek is a Tom Holland által megformált karakter mellett – ám a két korábbi kedvenc, Tobey Maguire és Andrew Garfield nem jelennek meg az előzetesben, és a színészek következetesen cáfolják, hogy szerepet vállaltak volna a filmben. De a remény hal meg utoljára – ahogy azt a számtalan Twitter-bejegyzés is bizonyítja.

 

 


(via Independent)

 

A PORT.hu zenés műsora, a SZESSÖN e heti vendége a Nem akarok beleszólni trió egyik frontembere, Fancsikai Eszter, aki a YouTube-ról úgy lehet ismerős mint Vegamama. Most megmutatta, hogy mit tud a dobok mögött.