Beyoncéra 100 millió dolláros szerződés vár a Disney-nél

Az új Az oroszlánkirály után az énekesnő további három Disney film (köztük a Fekete Párduc 2.!) zenei munkálataiban is részt vehet.

A sztár a 2022 májusában érkező Fekete Párduc folytatás egyik (vagy több) betétdalát fogja énekelni, és további két blockbuster stábjához is csatlakozik a cégnél.

„Beyoncé fontos játékossá vált a Disney számára, és nagyon jól passzol a brandbe.

Már eddig is több projekten dolgozott velük, ő volt például Nala hangja Az oroszlánkirály rebootban, és most nagyon szívesen lekötnék több másik produkcióra is” – nyilatkozta egy névtelen informátor a The Sunnak.

„A Disney-nél már dolgoznak egy 80 millió fontos (több mint 100 millió dolláros, azaz közel 31 milliárd forintos) megállapodáson, amely három nagyobb projektben biztosítja Beyoncé részvételét, köztük a Fekete Párduc folytatásán. De ezenkívül azt is megpróbálják elérni, hogy a Disney+-ra érkező új dokumentumfilmek némelyikének ő legyen a narrátora” – tette hozzá a bennfentes.

Az illető azt is hozzátette, hogy miután nagy sikert arattak azzal, hogy az Elephant című, április elején debütált természetfilmjüknek Meghan Markle volt a narrátora, ki szeretnék próbálni a dolgot Beyoncéval is, mert van pár közelgő projektjük, ami passzolna a brandjébe. A tárgyalások minderről állítólag még folynak, de hamarosan a végéhez ér a folyamat, és akkor hivatalosan is előrukkolnak a részletekkel.

Hogy mi lenne a Fekete Párduc 2. melletti másik két blockbuster, még nem tudni, de az valószínűnek tűnik, hogy Beyoncénak is van hajlandóságra a dologra, hiszen idén már részt vett egy Disney projektben: egy jótékonysági összefogás keretében elénekelte a Pinokkió When You Wish Upon a Star című betétdalát, amelynek felvezetéseként elmondta, hogy nagyon büszke, és megtisztelve érzi magát, amiért a Disney család része lehet.


(via Independent)