Bitang jó lett a legfrissebb, korhatáros Predator 4-trailer

Sok vér és káromkodás van benne, de Shane Black az első két részt is ügyesen felidézi.

Kijött a legfrissebb, a sorban harmadik előzetes is a The Predators című, várva várt Shane Black-filmhez, ami itthon Predator - A ragadozó címmel fog mozikba kerülni szeptember 13-án. Az új trailer korhatáros, sok benne a vér és a káromkodás, de új jeleneteket is tartalmaz. Ilyen többek között az a rész is, ahol elhangzik az alábbi mondat: "Sok sikert egy olyan valami kinyírásához, amit nem is látsz!" Ez a fojtogató para, ez a már-már horrorisztikus hangulat az első, Schwarzenegger-féle Predátort idézi fel, ami nagyon jó fejlemény ennek a mostohán kezelt, de máig népszerű franchise-nak a történetében.

A sorban negyedik (persze ha az AVP-ket is idevesszük, akkor hatodik) Predátor-filmben egy csapatnyi poszttraumás stresszben szenvedő, afganisztáni és iraki veterán csap össze a Ragadozóval. Hozzájuk csatlakozik egy olyan zsoldos, aki korábban már tanúja volt egy Predator-űrhajó érkezésének, ezért terhes lett a kormány és a hadsereg számára. Most viszont újra szembe kell néznie a csillagközi harcosokkal, mivel egy kisfiú addig-addig játszott a Pretátorok kütyüivel, hogy végül a Földre csalogatott egy újabb űrhajót. Csakhogy úgy tűnik, hogy az amerikai kormánynak is van egy titkos katonai kísérlettel létre hozott, saját Predátora, esetleg valami Predátor-ember hibridje, mert egy ilyen megmókolt DNS-ű harcos többször is összecsap az űrből jött, klasszikus vadásszal.

A film főszereplői: Thomas Jane, Olivia Munn, Boyd Holbrook, Trevante Rhodes, Augusto Aguilera, Edward James Olmos, Yvonne Strahovski,  Keegan-Michael Key, a Trónok harca Theon Greyjoy-át alakító Alfie Allen, valamint Jake Busey, aki annak a Predátorral harcoló kommandósnak a fiát alakítja, akit az apja, Gary Busey játszott el a Ragadozó 2-ben. (via Geektyrant)