Brad Pitt szerint a legjóképűbb sztár nem Brad Pitt

A régi, legendás hollywoodi csillagok közül Paul Newmant nevezte meg. A mostaniak közül pedig George Clooneyt, bár könnyen lehet, hogy csak viccelt.

Brad Pitt, aki nemrég A gyilkos járat című akció-vígjátékban alakított fergetegeset (kritikánk a filmről itt olvasható), a Vogue magazinnak adott interjújában osztotta meg a világ legvonzóbb férfijaira vonatkozó gondolatait.

Tudod, a színészvilágban, mivel ez a napi munkám, az azonnali válasz Paul Newman lenne, mert ő olyan méltóságteljesen öregedett. Minden beszámoló szerint egy igazán különleges, odaadó, melegszívű és őszinte ember volt.
Brad Pitt és George Clooney az Ocean’s Eleven – Tripla vagy semmi című 2001-es filmben (forrás: InterCom)

 

Arra a kérdésre, hogy ki a legjóképűbb férfi sztár napjainkban, Brad Pitt az egyik régi kollégáját és országos cimboráját, George Clooneyt nevezte meg, akivel az Ocean-filmekben is együtt játszott (Clooney ráadásul Brad Pitthez hasonlóan rendszeresen előkelő helyen szerepel a különféle mozis- és pletykamagazinok Ki a legjóképűbb hollywoodi sztár?-szavazásain).

Ha bárkit is meg kellene nevezni a mostaniak közül, akkor azt a kurafi George Clooneyt mondanám. Mert hát miért ne? (...) George, ezt most te nyerted!
Brad Pitt, 2022, Tokió; Fotó: Jun Sato/WireImage

 

Brad Pitt legközelebb Damien Chazelle (Whiplash, La La Land) Babylon című vígjátékában fog szerepelni, ami az 1920-as évek Hollywoodjában játszódik, abban az időszakban, amikor a némafilmes korszakot elkezdte felváltani a hangosfilmes korszak. A grandiózusnak ígérkező filmben (ami egy limitált karácsonyi bemutatót követően jövő januárban kerül a mozikba a tervek szerint) Margot Robbie, Diego Calva, Jovan Adepo, Li Jun Li, Jean Smart, Katherine Waterston és Tobey Maguire is látható lesz Brad Pitt mellett. (via NME)