Brad Pittnek listája van a gyűlölt sztárokról, akikkel nem forgat együtt

Ezt Aaron Taylor-Johnson kotyogta el az 58 éves kollégájáról. De vajon ki lehet nála „feketelistán”? Tom Cruise? Harrison Ford? Angelina Jolie?

Aaron Taylor-Johnson a Locarnói Filmfesztiválon, nemcsak a 2022-es év kiválósága-díjat vehette át, de a kollégájáról, Brad Pittről is kifecsegett ezt-azt, akivel új filmje, A gyilkos járat forgatásán cimborált össze – írja a Variety.

Szerény, jóindulatú ember. Szerintem új fejezet nyílt az életében. Fényt és örömöt akar hozni a világba, és olyan emberek közt lenni, akik azért élnek, hogy jól érezzék magukat. Sok színésszel forgatsz, és egy idő után elkezdesz jegyzetelni, hogy »ezzel az emberrel biztosan nem dolgozom többé együtt«. Bradnek is van ilyen listája: egy »jófej« lista és a »sz*rfej« lista.
Aaron Taylor-Johnson, Brad Pitt és Brian Tyree Henry A gyilkos járat londoni fotózásán, a Corinthia Hotel (forrás: Gareth Cattermole/Getty Images)

 

Az egészen biztos, hogy Taylor-Johnson a kollégája „jófejek” címkéjű listáján szerepel, hiszen sztoikus nyugalommal tűrte többek között azt is, hogy az 58 éves Pitt túlpörgött tinédzserként zilálja szét a A gyilkos járat londoni sajtófotózását (Brad Pitt bolondos új stílusáról, no meg a lehetetlen színű ruhakollekcióiról itt és itt írtunk bővebben a PORT.hu hasábjain). A Blikk viszont korábbi interjúrészletek alapján nemrég megpróbálta kitalálni, kik lehetnek annyira Pitt bögyében, hogy felvéste a nevüket a feketelistára. A lap szerint a sztár rájuk a legzabosabb:

  • Tom Cruise: állítólag az 1994-es Interjú a vámpírral forgatásán sokat csatáztak a kulisszák mögött, rivalizálásuk a stábot is kiborította.
  • Harrison Ford: az 1997-es Az ördög maga forgatásán a stábtagok szerint „csak úgy zengett két sztár lakókocsija”, mert rendszeresen összevesztek (állítólag Ford sokat kritizálta fiatalabb kollégáját, mert nem volt megelégedve a teljesítményével).
  • Angelina Jolie: ahhoz képest, mennyire dúlt a szerelem a Mr. és Mrs. Smith 2005-ös forgatásán, 2016-ban szakítottak és elváltak, azóta pedig a színésznő „egy levegőt sem hajlandó szívni Pittel”, nem hogy közös filmet forgatni.
  • Marion Cotillard: a 2016-os Szövetségesek forgatása alatt felröppentek a pletykák, hogy Brad Pitt és Marion Cotillard összejöttek, és állítólag pont emiatt akart elválni Angelina Jolie a férjétől. Amennyiben ez igaz, Pittnek valószínűleg „Cotillard-ról is rossz emlékei vannak”, így (a Blikk szerint legalábbis) aligha fognak együtt dolgozni újabb filmen.