Egyre jobban várjuk az Elton John-filmet

Új kedvcsináló kisfilmet és posztert hoztak nyilvánosságra a Rocketman című életrajzi alkotáshoz.

Ahogy arról korábban már írtunk, a Dexter Fletcher rendezésében, Taron Egerton főszereplésével készülő zenés film annak a fantasy elemekkel átszőtt sztorija, hogyan vált a szupersztár Elton Johnná a Reginald Dwight nevű szégyenlős kis zongorista csodagyerek.

A Rocketmanben a Kingsman sztárján kívül olyan színészek játszanak, mint az Elton John dalszövegíróját, Bernie Taupint alakító Jamie Bell, az első menedzserét, John Reidet megformáló Richard Madden (Trónok harca) és Bryce Dallas Howard, aki a főhős anyukáját kelti életre.

A Bohém rapszódia kirobbanó sikerét követően idén mind a filmesek, mind a közönség részéről ez az év egyik legjobban várt mozija. Érdekesség, hogy a két zenés alkotást ugyanaz a rendező jegyzi, bár a Queen-filmben Fletcher helyett Bryan Singer szerepel a stáblistán, mivel ő kezdte meg a munkát, de csakhamar leváltották.

Fletcher ráadásul ugyanaz az alkotó, aki már az Eddie, a sas című bűbájos életrajzi filmben is rendezte Taron Egertont, így minden bizonnyal sikeres lesz új közös vállalkozásuk is. A most nyilvánosságra hozott másfél perces kisfilmet látva pedig – amelyben Egerton, a rendező és az egyik producer mesél a film munkálatairól, miközben a főszereplő a Tiny Dancer című Elton John-klasszikust énekli – biztosak vagyunk benne, hogy a színészi (vagy inkább énekesi) hitelességgel nem lesz gond. A Rocketmant június 6-án mutatják be a magyar mozik. Fentebb az első poszter.


(via Deadline)