Egyszerre vidám és szomorú A galaxis őrzői 3 trailere

Vidám, mert a vicces akciózás most is garantált, de szomorú is, mert egyelőre ez lesz az utolsó mozifilm A galaxis őrzőivel a főszerepben.

2023. május 5-én kerül a mozikba A galaxis őrzői 3, amelyben a címbéli szuperhősbrigád visszatérnek egy utolsó, nagy küldetésre. Sajnos James Gunn író-rendező ezzel a filmmel el is köszön a franchise-tól, és egyelőre nem is igazán tudni, mi lesz A galaxis őrzőinek további sorsa. Bár valószínűleg vannak már annyira népszerű karakterek, hogy vendégszerepeljenek esetleg más Marvel-hősök filmjeiben vagy sorozataiban is (bár a legutóbbi Thor-filmben, a Szerelem és mennydörgésben sajnos nem volt sok játékidejük), vagy kapjanak egy-egy spin offot, mint most a karácsonyi különkiadásuk (itt írtunk róla).

De a lényeg most nem is hőseink további sorsa, hanem az aktuális mozifilmjük új előzetese! Íme:

 

 

A trailerben egy új taggal bővül az űrbéli csipet-csapat: Adam Warlockkal, aki az eredeti Marvel-képregényekben egy mindenható mesterséges lény, és azért hoztak létre, hogy elpusztítsa A galaxis őrzőit, de végül átáll az ő oldalukra. A filmváltozatban Will Poulter, a Családi üzelmek és a Narnia sztárja fog a bőrébe bújni. Az ügyeletes főgonosz viszont nem ő lesz, hanem egy bizonyos High Evolutionary (Chukwudi Iwuji), akit a magyar Marvel-füzetekben úgy emlegettek, hogy Evolúció Mestere. Nem véletlenül: ő teremtette például Mordályt, a beszélő mosómedvét is, aki a mostani filmben összetalálkozik majd egy rég nem látott cimborájával, aki hozzá hasomlóan szintén egy cuki, szőrös kisállatnak kinézetű űrjáró.

(via Variety)