Elképesztően látványos trailer jött ki Luc Besson bérgyilkosnős filmjéhez!

Az Anna pont olyan, mintha a francia rendezőzseni egybegyúrta volna a Nikitát az Atomszőkével.

A mára már kicsit megkopott fényű francia rendezőzseni, Luc Besson egyáltalán nem szomorodott el attól, hogy legutóbbi filmje, a Valerian már nem lett olyan kultikus alkotás, mint anno Az ötödik elem. Visszanyúlt inkább a régi recepthez, és 29 évvel a Nikita után leforgatott egy újabb bérgyilkosnős filmet, ezúttal Anna címmel. És már előzetes is van hozzá!

Figyelem!!! Az alábbi trailer még nem kapott hivatalos korhatárbesorolást, ezért a benne látható, nyugalom megzavarására alkalmas erőszakos jelenetek miatt a megtekintését csak saját felelősségre ajánljuk!

Az film főszereplője Anna Poliatova, egy szupermodell szépségű bérgyilkosnő – akit hogy hogy nem, pont egy orosz szupermodell, Sasha Luss alakít (őt egyébként már láthattuk Lïhio-Minaa hercegnőként a Valerianban is). Az őrült tempót diktáló akciófilmben ráadásul nem is ő lesz az egyetlen nemzetközi szinten jegyzett szupersztár: a bérgyilkosnő felettesét Helen Mirren alakítja, de láthatják majd a nézők Cillian Murphyt és Luke Evanst is. Premier: 2019. június 21. (via Geektyrant)