Eszelősen jó trailer jött ki Anya Taylor-Joy Mad Max-filmjéhez

A Furiosa 2024 májusában kerül majd a mozikba. Chris Hemsworth lesz benne a vicces orrú főgonosz!

Évek óta rebesgetik már, hogy George Miller előzménytörténetet ír a 2015-es Mad Max – A harag útjához Furiosa címmel, ami a mogorva Max Rockatansky helyett Imperator Furiosa izgalmakban bővelkedő múltjára fókuszál majd.

Charlize Theronnak egy kicsit azért megszakad a szíve, hogy nem térhet vissza Furiosaként

Az előzményfilmben ugyanis egy húsz évvel fiatalabb főhősnő fog megjelenni, és George Miller rendező nem akar Az ír fiatalító megoldásával élni.

Tovább

 

Azóta ez a film el is készült, sőt, itt az előzetese is, tele látványos akciójelenetekkel, tuningolt kocsikkal, robbanásokkal és egy mókás orrú Chris Hemsworth-szel a főgonosz szerepében.

A fiatal Furiosát pedig ezúttal nem Charlize Theron, hanem A vezércsel sztárja, Anya Taylor-Joy alakítja.

Íme a látványos előzetes:

 

 

A történet tehát egészen addig a pontig nyúlik vissza, amikor 46 évvel a kataklizma után a fiatal Furiosát elragadják a szülőföldjéről, és a Dementus hadúr (őt alakítja Chris Hemsworth) vezette motoros banda karmaiba kerül. Miközben Dementus és A harag útjában megismert másik zsarnok, Halhatlan Joe ádáz harcot vívnak egymással a Citadella feletti uralomért, Furiosa számos próbatételt túlél, miközben a sivatagos senkiföldjén keresztül a hazafelé vezető hazaútját tervezgeti. A filmből nagy valószínűséggel az is ki fog derülni, hogyan veszítette el a főhősnő a karját, és miképpen tett szert a jellegzetes fémkézre.

(via Hollywood Reporter)

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@madmaxmovie által megosztott bejegyzés