Eszelősen vicces a Beetlejuice 2 új előzetese

Végre Monica Bellucci és Willem Dafoe is kimutatta a (vámpír)foga fehérjét, és kiderült, kiket alakítanak!

Michael Keaton egyik legemlékezetesebb karaktere, a Beetlejuice nevű, csíkos öltönyös, tróger kísértet szeptember 6-án végre visszatér a mozikba, hogy 36 év szünet után ismét minden élő és holt idegeire mehessen. A frappánsan csak Beetlejuice Beetlejuice címen futó folytatás (ez ugye arra utal, hogy ha valaki kimondja egymás után háromszor Beetlejuice nevét, az akasztófahumorú élőhalott varázsütésre megjelenik) most kapott egy új előzetest – íme:

Az 1988-as első rész a mai napig kultfilmnek számít, hiszen nemcsak hogy elnyerte a legjobb smink Oscar-díját, de dollármilliókat kaszált, rajzfilmváltozat is készült belőle, Tim Burton és Winona Ryder nevét pedig örökre összeforrasztotta a bolondos és keserédes horrortörténetekkel.

Mondd ki háromszor, ha mered: Beetlejuice, Beetlejuice, Beetlejuice!

Pótvizsga nevű cikksorozatunkban ezúttal Tim Burton 1988-as horrorvígjátékát néztük meg – és haláli jól szórakoztunk!

Tovább

 

Burton elég régóta tervezgette a folytatást, ami végre elkészült. Nem is akármilyen szereposztással: a címszereplő kísértetet alakító Michael Keatonon kívül természetesen visszatér Winona Ryder mint a szellemeket látó Lydia Deetz, és az anyja is, akit Catherine O’Hara alakít (még a Banana Song is felcsendül az új trailerben, amire az első részben nagyon vicces táncot lejtett). Jenna Ortega ezúttal Lydia tinédzser lányát alakítja, amiben nincs semmi meglepő, elvégre a Wednesday sikerét követően borítékolható volt, hogy fog még közösen dolgozni Tim Burtonnel. Ami viszont tényleg sokkoló meglepetés:

Monica Bellucci egy Delores nevű túlvilági úriasszonyt, Willem Dafoe pedig az elegáns, de foszladozó húsú Wolf Jacksont fogja alakítani ebben a horrorokat idéző, meseszerű fekete komédiában.

(via Independent & The Hollywood Reporter)