Ez a titka a szuperhősfilm miatt extrém izmokat növesztett színésznek

Az Örökkévalók sztárja, Kumail Nanjiani a Men’s Health-nek (mi másnak?) mesélt arról az egy éven át tartó szenvedésről, amit a gyúrás és a diéta okozott neki.

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy az eddig stand-up komikusként és színészként ismert Kumail Nanjiani (Szilícium-völgy, Rögtönzött szerelem) elég komolyan vette, hogy szerepet kapott a legújabb, készülő Marvel szuperhősfilmben, az Örökkévalókban, olyan sztárok oldalán, mint Angelina Jolie, Salma Hayek, Kit Harington vagy Richard Madden.

A 41 éves színész a múlt decemberben rakott ki Instagram oldalára egy azt bizonyító fotót, mennyire megizmosodott a szerepe kedvéért – és a kép nemcsak a rajongókra volt nagy hatással, de akkora sikert aratott, hogy a Pornhub például ezzel illusztrálta az „izmos férfiak” kategóriát a site-ján (Nanjiani azóta elárulta, hogy hálából tíz év ingyen előfizetést kapott tőlük).

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

I never thought I’d be one of those people who would post a thirsty shirtless, but I’ve worked way too hard for way too long so here we are. You either die a hero, or you live long enough to see yourself become the villain. I found out a year ago I was going to be in Marvel’s Eternals and decided I wanted to transform how I looked. I would not have been able to do this if I didn’t have a full year with the best trainers and nutritionists paid for by the biggest studio in the world. I’m glad I look like this, but I also understand why I never did before. It would have been impossible without these resources and time. So big thanks to @grantrobertsfit who started working with me at the beginning of the year and made me understand true physical pain for months and months. Then, once we started shooting, a massive thanks to @davidhigginslondon and his team (@ellispartridge, @thebeardypt, @tomcheesemanfitness) for training me almost every day and making me strong, limber and injury free. I can almost touch my toes now. (And thank you for forcing me to do cheat meals David.) Matthews Street Catering for their delicious and healthy meals. And finally, the biggest thanks goes to @emilyvgordon for putting up with me complaining and talking about only working out and dieting for the last year. I promise I’ll be interesting again some day. #thirstyshirtless (Photo by @markupson.) (edit: I left off one very important person: @lancecallahan who trained me for 6 years and helped me build the foundation I could use to do this. Thank you!)

@ kumailn által megosztott bejegyzés,

A Men’s Health férfimagazin most elképesztően hosszú interjút készített a sztárral, amelyben sokat kérdezgették erről a hihetetlen teljesítményről is. A színész elmesélte, hogy a magyar mozikban november 5-én bemutatandó film forgatása alatt speciális diétát követett. Egy nap ötször kellett ennie, és minden nap ugyanazt fogyasztotta reggelire: steaket és tojást vagy csirkét és tojást (vélhetően a magas fehérjebevitel miatt).

A vele foglalkozó dietetikusok pedig pontosan kikérdezték minden nap: még azt is tudni akarták, ha ivott aznap egy kólát, mert akkor ehhez kellett igazítaniuk a napi kalóriabevitelt. A színész a hétvégén bármit ehetett, de hétköznap abszolút megvonták tőle a cukrot és a glutént. Ennek pedig az lett a böjtje, hogy amikor egyszer-egyszer egy őrült pillanatában megevett egy karamellás pudingot vagy egy cupcake-et, másnap 12 órán át rosszul volt tőle – annyira elszokott a szervezete ezektől az ételektől.

A szigorú diéta mellett Nanjianinak nagyon komoly volt az edzésprogramja is. Saját bevallása szerint annyira keményen edzett, hogy egészen megváltozott a viszonya a fizikai fájdalomhoz. A sztár szinte minden szabad pillanatában gyúrt: a Szilícium-völgy forgatásán az ebédszünetben, hétvégenként egy londoni fitneszteremben (az Örökkévalók forgatása ugyanis Angliában zajlott) és természetesen az Örökkévalók forgatási helyszínén is, ahol több, a nap 24 órájában elérhető edző is a rendelkezésére állt. A színész még olyan radikális eljárásoknak is alávetette magát a cél érdekében, mint az elektrosokk: ez abban segített, hogy még több izom szaladjon fel a bicepszére.

„Rá kellett döbbennem, hogy ha ezt nevezik gyúrásnak, akkor én még sosem edzettem egyetlen percet sem az életemben”

– kommentálta viccesen szenvedéseit Kumail Nanjiani.


(via Uproxx, Men’s Health)

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu