Gal Gadot ultimátumot adott a Warner Bros.-nak

Gal Gadot csakis abban az esetben vállalja el, hogy másodszor is Wonder Woman bőrébe bújik, ha Brett Ratnert kirúgják a készülő filmből.

Mint azt mi is megírtuk, Brett Ratnert, az X-Men - Az ellenállás vége és A vörös sárkány rendezőjét, a Wonder Woman producerét hat nő vádolja szexuális zaklatással. Ennek fényében Gal Gadot kemény ultimátumot adott a Wonder Woman 2. készítőinek: csak akkor vállalja el a szerepet, ha a produkció minden kapcsolatot megszakít Ratnerrel.

„Erős, és kiáll az elveiért. És azt is tudja, hogy az olyan emberek, mint Bret Ratner gyenge pontjai a pénztárcáik. Azt is tudja, hogy a Warner Bros.-nak ebben a kérdésben az ő pártjára kell állnia. Nem csinálhatnak egy, a női nem megerősödésében gyökerező filmet olyannal, akit nőket érintő szexuális zaklatással vádolnak" - fogalmazott egy Gadot-hoz közel álló forrás.

Ratnerről a szexuális zaklatások után egyébként szemétségek derülnek ki: Ellen Page egy csodálatosan nyílt és őszinte FB-posztban írta meg, hogy vele milyen aljasult bánt a rendező, amikor ő még csak tizennyolc éves volt: 

"Meg kellene b*sznod, hogy rájöjjön, meleg. Ezt mondta nekem az X-Men: Az ellenállás vége stábfogadásán, mielőtt a forgatás elkezdődött volna. 18 éves voltam. A mellettem álló nőre nézett, aki nálam 10 évvel volt idősebb, majd rám mutatott. Ez volt Brett Ratner, a film rendezője."

A színésznő azt is leírta, hogy ekkor már tudta, hogy leszbikus, de még magának sem volt képes megfogalmazni, és abszolút nem állt készen arra, hogy a közvélemény tudomást szerezzen róla, ráadásul így. Page arról is ír, hogy Ratner a forgatás során is homofób kijelentéseket tett, és lealacsonyítóan beszélt több nővel is.