George Miller visszautasítja a vádakat, miszerint nem volt forgatókönyve a Mad Max 4-nek

A rendező nem is érti, hogyan kapott szárnyra ez a pletyka a 2015-ös kultfilmjével kapcsolatban.

Hihetetlen, hogy repül az idő: már öt éve annak, hogy mozikba került az egyik legjobb Mad Max-film, a 2015-ös A harag útja! Amihez a rendező, George Miller nemrégiben bejelentett egy előzménysztorit is, amihez már az új főszereplő is megvan, így most a csapból is ez a benzingőzös világvégefilm folyik.

Forrás: Port.hu

 

Legutóbb például azzal találták meg George Millert, hogy egy városi legenda szerint annak idején kész forgatókönyv nélkül, „érzésre” forgatta le A harag útját a namíbiai sivatagban. Az IndieWire magazinnak adott interjújában a 75 éves forgatókönyvíró-rendező határozottan tagadta ezeket a pletykákat:

Nem tudom, kinek jutott ilyen eszébe, hogy A harag útjának nincs forgatókönyve. Feltételezem, az illető azt hihette, hogy van egy forgatókönyvekkel teli szoba. Természetesen készült forgatókönyv! Elvégre hogyan máshogy prezentálhattuk volna a projektet a stúdiónak és a stábnak, hogy felkeltsük az érdeklődésüket?

Az elmúlt hetekben arról is sok szó esett a mozis szaklapokban, hogy Miller A harag útja előzménysztorijában Imperator Furiosa karakterére koncentrálna. Őt azonban ebben a filmben már nem Charlize Theron alakítaná, hanem Széttörve, az Üveg és A boszorkány című filmek sztárja, Anya Taylor-Joy.

Fotó: Rodin Eckenroth/WireImage/Getty Images

 

A 24 éves színésznő óriási Mad Max-rajongó, és saját bevallása szerint most igencsak meg van illetődve, hogy ő kapta meg Charlize Theron ikonikus karakterét:

Beleszerettem abba a Furiosába, ahogyan Charlize [Theron] bemutatta őt [a vásznon]. Annyira hihetetlen munkát végzett, és olyan gyönyörű volt. Sosem jutott volna eszembe, hogy megpróbáljak a nyomdokaiba lépni.

(via Movieweb)