Gwyneth Paltrow magyarázza a bizonyítványát: ezért keveri össze a sok Marvel-filmet

Elnézést kért, amiért elfoglalt 47 éves anyukaként nem tudja nyomon követni a 23 filmből álló franchise-t.

Képregényrajongó legyen a talpán, aki naprakészen követni tudja, melyik Marvel-filmben épp mi történt. Én például hiába vagyok filmes újságíró, nem láttam a mai napig sem a Thor 1-2-t, de bajban lennék akkor is, ha el kéne mesélni a Bosszúállók: Ultron kora sztoriját. Hasonló cipőben jár a Marvel-filmek egyik sztárja, Gwyneth Paltrow is, aki elég sokszor került már kínos helyzetbe amiatt, mert összekeverte a Marvel-filmeket, és nem emlékezett arra, melyik színésszel játszott együtt ezekben a gigaprodukciókban. A színésznő az alábbi blockbusterekben alakította Vasember, azaz Tony Stark Pepper Potts nevű barátnőjét, akinek egyébként mostanra már saját Vasember páncélja is van!

Forrás: Marvel  Studos / The Walt Disney Company

 

Ezek között talán volt olyan is, amikben a színésznő a jeleneteit az idő rövidsége miatt egyszerre forgatta le a többivel, vagy csak beállították két napra a zöld háttér elé, és CGI-vel oldottak meg mindent – nem tudhatjuk. Az viszont biztos, hogy Paltrow többször is beégett korábban a nagy nyilvánosság előtt azzal, hogy fogalma sincs, milyen Marvel-produkciókban szerepelt, vagy hogy tulajdonképpen kikkel is dolgozik együtt már legalább 10 éve:

  • Buckynak, azaz a Tél Katonáját alakító Sebastian Stannek egyszer bemutatkozott, pedig akkor már évek óta együtt szerepeltek a Marvel-filmekben, elvileg ismerniük kellett egymást.
  • A Vasember 1-2-t rendező Jon Favreau főzőműsorában Paltrow nem is emlékezett arra, hogy szerepelt a Pókember: Hazatérésben, pedig még közös jelenete is volt Favreau-val, aki Vasember inasát, Happy Hogant alakítja a Marvel-filmekben.
  • Paltrow az aktuális Pókembert, Tom Hollandot is nagyon megbántotta, hogy nem ismerte fel, és Robert Downey Jr. szülinapi köszöntésekor az Instagramján is csak úgy emlegette: „a srác a fotón”.
  • Egy hete pedig Jimmy Kimmel talkshow-jában derült ki róla, hogy soha életében nem olvasott képregényeket, hiába próbálta eléggé ügyetlenül bemesélni az ellenkezőjét a házigazdának és a közönségnek.

A fenti bakikra most az Elle is rákérdezett a színésznőnél, aki abból az alkalomból adott interjút a patinás divatmagazinnak, hogy a Netflix szeptember 27-én feltette a kínálatába legújabb tévésorozatát, . Paltrow így indokolta meg, miért olyan feledékeny a Marvel-filmekkel kapcsolatban:

Ez nagyon nagyon zavaros a számomra, mert nagyon sok Marvel-film van már, és én a legtöbbjét nem is láttam. Tudom, hogy ez hülyeség a részemről, és nagyon sajnálom. De egy 47 éves anya vagyok.

Furcsa bocsánatkérés, az egyszer biztos! (via Screenrant)