Hollywoodi sztárok idétlen japán reklámokban

Fizetéskiegészítésként sok hollywoodi híresség örömmel csinál magából hülyét nagyon fura japán reklámokban. Schwarzenegger eszelősen röhögő dzsinnként egy palackon ülve repdes a világűrben, Tommy Lee Jones megfáradt földönkívüliként sírdogál egy szerelmes dalt hallgatva, Nicolas Cage - szokás szerint - üvöltözik.

Tommy Lee Jones

A rendre morcos, rezzenéstelen arcú Jones a Men in Black-beli karakteréhez hasonló fanyar humorral csinál bohócot magából ebben a reklámsorozatban. Egy földönkívülit alakít, aki az emberiséget vizsgálva ócska munkákat végez és hülye helyzetekbe keveredik - egy japán szerelmes dalt hallgatva még el is pityeredik. Ám a sok-sok nehézség után, minden spot végén lehajt egy kávéitalt, és az helyrebillenti a lelki egyensúlyát.

 

Arnold Schwarzenegger

Schwarzenegger rengeteg japán reklámban szerepelt, de mind közül a legidiótább egy energiaitalt népszerűsítő sorozat. Ezekben az elborult filmecskékben az ital dzsinnjeként egy kupac aranytallér közepén röhög, üvegpalackon repdes a világűrben, vagy kupakot viselve kijön egy nővé változott energiaital fejéből, hogy aztán együtt üvöltözzenek. Chi Cin PUI PUI!

 

Brad Pitt

Brad Pitt besokall a vacakoló fénymásolótól és jó Tyler Durdenként inkább legurítja a lépcsőn - majd elégedetten elkortyol egy hűsítő italt. A másik két reklámban mobiltelefont népszerűsít - az egyikben egy szumóbirkózó sofőrje és mindenese, de a poént nem lőjük le, mert nagyon vicces, a másikat pedig Wes Anderson rendezte.

 

Nicolas Cage

Természetesen Nicolas Cage is üvöltözik, hiszen nem is ő lenne, ha nem tenné. Az alábbi sorozatban saját magát alakítja, azaz a neves hollywoodi sztárt, és rendre beindul a nőkre, hogy aztán... üvöltözzön. Az utolsó kisfilm a legszürreálisabb, amiben az '50-es évek gagyi sci-fijeiből előlépett ezüstszínű földönkívüliekkel táncikál az úton.

 

Kyle MacLachlan és a Twin Peaks szereplői

Rövidke történetté áll össze ez a néhány reklámfilm, amiben egy japán férfi Cooper ügynök segítségével keresi Twin Peaksben eltűnt szerelmét. A spotok hozzák a (régi) sorozat legismertebb stílusjegyeit, és a szereplők mindegyik végén isznak egy jót a kávéitalból, ami még Norma "damn good cofee"-jánál is jobb! Végül megoldódik a rejtélyt, a lányt kiszabadítják a Fekete barlangból, és mindenki boldogan legurít egy jó kávéitalt.