Hugh Jackman kevesebb fizetést kap, és örül neki

A Deadpool váratlan sikere is kellett hozzá, hogy a Logan végre brutálisabb lehessen.

Megörültek a rajongók, amikor kiderült, hogy a Wolverine harmadik része, a Logan R besorolást kap, azaz nem fognak benne finomkodni. Az eddigi filmekben ugyanis erősen visszafogták a karaktert, mert a képregényben Rozsomák finoman szólva is egy vadállat.

A Deadpool megcáfolta a korábbi félelmeket, miszerint egy R-es szuperhősfilm nem lehet kasszasiker: a mocskos, ultra erőszakos, nagypofájú zsoldos teljesen gátlástalan története világszerte csaknem 800 millió dollárt hozott a Fox konyhájára, és mindössze 58 millió dollárból készült.

James Mangold rendező és Jackman már a Rozsomák második részét is korhatárosra szerették volna, le is forgatták a brutális jeleneteket, de a stúdió megijedt attól, hogy ha a korhatár miatt már eleve kizárnak egy csomó nézőt, akkor a film tutira megbukik. (Mondjuk így sem lett valami nagy siker.) Hogy rábólintsanak a durvulásra, Jackman beleegyezett, hogy lemond a fizetése egy részéről, ezzel is csökkentve a film költségvetését.

Az alkotók részéről megvan az igyekezett, hogy végre egy tisztességes Rozsomák-film szülessen. Néhányan már láthattak részleteket belőle, és meggyőződhettek róla, hogy tényleg olyan lesz, mint amilyet az ütős előzetes ígér: szomorú, nyomasztó és véres. Snikt!