Izgalmas trailert kapott Jessica Chastain és Penélope Cruz kémfilmje

A The 355-ben szerepel még Diane Kruger, Lupita Nyong’o, Bingbing Fan és Sebastian Stan is.

Már réges-régen mozikba kellett volna kerülnie a Jessica Chastain által vezetett női kémcsapat akció-thrillerjének, csakhogy a The 355 címen futó produkció a négy évnyi előkészület, néhány szereplőcsere és a világméretű koronavírus-járvány miatti folyamatos csúszás miatt végül majd csak 2022.január 7-én kerülhet a mozikba. A Paramount Pictures most egy igen ütős előzetest rakott ki a YouTube-ra a filmhez:

Amikor egy szigorúan titkos fegyver egy elvetemült zsoldos kezébe kerül, a harmadik világháború kitörésének megakadályozása érdekében a veterán CIA-ügynöknek, Mason „Mace” Brownnak (őt alakítja Jessica Chastain) össze kell fognia a legnagyobb riválisaival: a német szuperkémmel, Marie-val (Diane Kruger), egy Khadijah nevű, korábban a brit MI6-nek bedolgozó, élvonalbeli számítógépes guruval (Lupita Nyong'o), valamint Gracielával, a kolumbiai pszichológussal (Penélope Cruz). Mace frissen verbuvált csapatának halált megvető bátorsággal, egy életveszélyes küldetés során kell visszaszerezze a titkos fegyvert, miközben egy titokzatos harcművész nő, bizonyos Lin Mi Sheng (Bingbing Fan) minden akciójukat nyomon követi, és folyton előttük jár egy lépéssel. A látványos akciójelenetek közepette a világ minden pontján levegőbe repülnek az épületek és szilánkosra törnek a csontok, a párizsi kávéházaktól kezdve a marokkói piacokon át az előkelő sanghaji aukciósházakig. A női kémkvartett pedig vagy képes összetartani, és ezáltal megvédeni a világot, vagy nemcsak maguknak, de mindenki másnak is elhozzák a világvégét...

A The 355 rendezője és producere Simon Kinberg, aki korábban olyan filmek forgatókönyvírója és producere volt, mint a Mr. és Mrs. Smith, a Sherlock Holmes, az X-Men - Az elsők, a Mentőexpedíció és a Deadpool 1-2. A filmben fontos szerepet kap még Sebastian Stan is, aki az elmúlt években a Marvel-filmek egyik oszlopos tagjaként, a Tél Katonájaként lett világszerte népszerű sztár. (via Uproxx)

Forrás: Universal Pictures