Jön a John Malkovich-féle Hannibal Lecter-menet

A szinkronos előzetes mellé érkezett egy új jelenet is.

Január 19-én fut be a magyar mozikba John Malkovich új filmje, az Angyalok gyilkosa, amely a sztori alapján elég komoly hasonlóságokat mutat A bárányok hallgatnakkal. Malkovich is egy bebörtönzött sorozatgyilkost alakít (művésznevén: a Művész). Igaz, tőle nem egy, hanem két nyomozó kér segítséget egy másik sorozatgyilkos elkapásához, aki történetesen a Művészt másolja. A segítségnek azonban ára van, így a nyomozók egy ördögi macska-egér játékba keverednek, versenyt futva az idővel, és a Művész másolójával.

Mauro Borrelli filmjének egyik érdekessége, hogy most láthatjuk először a komikus Martin Lawrence-t drámai szerepben. Nyomozót persze már játszott a Bad Boysban Will Smith oldalán. A rendező egy interjúban elmondta, hogy Lawrence annyira komolyan vette a karaktert, hogy néha még a forgatási szünetben is szerepben maradt.

Ugyanebből az interjúból az is kiderül, hogy a rendező nagy rajongója A falunak és a Hatodik érzéknek, és M. Night Shyamalan után szabadon ő is megpróbálja kicsit félrevezetni a nézőket, mondván

Mi lenne, ha egy detektívtörténetet csinálnék egy kis paranormális/ természetfeletti elemmel kombinálva?"

Az első kritikák alapján A bárányok hallgatnak szintjét nem sikerült megütni. Az AV Club szerzője dicséri Malkovich játékát, de szerinte a rendező sikertelenül próbálja meg a 90-es évek thrillereinek a stílusát reprodukálni.

Via: Coming Soon