Keanu Reeves elárulta, melyik a kedvenc dala, filmje és szendvicse

A Mátrix sztárja tejesen kitárulkozott.

A színész Stephen Colbert showműsorában járt, ahol a házigazda neki is feltette a „Colbert Questionert”, azaz 15 olyan kérdést, amit már a műsor több vendége megválaszolt. Colbert elárulta Reevesnek, hogy a „kvízt”, aminek célja „lehatolni a sztárok lelkének mélyére”, valójában a színész egy korábbi vendégszereplése ihlette. Akkor azt kérdezte meg tőle, hogy mi történik velünk a halálunk után, mire Reeves azzal válaszolt, hogy csak abban biztos, hogy a szeretteink hiányolni fognak bennünket.

Most többek közt ezek derültek ki a színészről.

  • Kedvenc dal: Love Will Tear Us Apart a Joy Divisiontől
  • Kedvenc akciófilm: a Rollerball James Caannal
  • Kedvenc szendvics: Ropogós mogyoróvajas-mézes melegszendvics
  • Kedvenc illat: Az 1974-es Norton Commandója, amikor felmelegszik az olaj a motorban
  • Legfélelmetesebb állat: pókok
  • Alma vagy narancs: alma
  • Hova szeret ülni a repülőn? Az ablak mellé.
  • Mi az a felesleges kacat, amit ki kellene dobnia? Nincs ilyen, illetve nem tudja rávenni magát, hogy kidobja.

Keanu elárulta még azt is, hogy először Lou Reedtől kért először autogramot, de nem magának, hanem egy barátjának. A Bill és Ted zseniális kalandjában szereplő George Carlintól viszont magának kért, a standup-legenda pedig úgy írta alá a papírt, hogy „Kedves Keanu, b*szd meg”. A színész ennek nagyon örült, de egy kicsit rosszul esett neki, amikor évekkel később megtudta, hogy nem ő az egyetlen, aki trágárkodós autogramot kapott Carlintól.

Végül össze kellett foglalnia 5 szóban a hátralevő életét, amit így oldott meg:

remény, egészség, szeretet, barátság, alkotás, motorkerékpár.

A színésszel kapcsolatos friss hír, hogy a Lionsgate bejelentése szerint a John Wick 4. része 2023. március 24-én debütál a mozikban. Reeves időközben valószínűleg az első komolyabb tévés szerepét is eljátssza majd a Martin Scorsese és Leonardo DiCaprio produceri felügyelete alatt készülő Hulu szériában. Arról pedig, hogy a színész Hollywood legjobb embere, itt írtunk a múlt héten. 

via: NME

Döbrösi Laura a SZESSÖN vendégeként elárulta, hogy karmesternek lenni a világ legmenőbb dolga és azt is, mit jelent noisemakernek lenni, de beszélt a női zenészekről is.