Következő James Bond: felbukkant egy újabb esélyes

Még egy befutó érkezett Regé-Jean Page és Aaron Taylor-Johnson mellé a hőn áhított szerepre.

Az illető nem más, mint Damson Idris, aki sokkal kevésbé ismert a másik két jelöltnél, de talán pont ezért okozhat még meglepetéseket. Idrist korábban olyan filmek mellékszerepében láthattuk, mint A bátyám árnyékában vagy a The Commuter: Nincs kiszállás című Liam Neeson-akcióorgia, de főszerepet is alakított már.

Játszott például a Bőrömben című filmdrámában (kritikánk itt), a Halálos harcmező című, Magyarországon forgatott netflixes akció/sci-fiben, a Rajzás című Amazon Prime- és a Fehér hó című Hulu- (nálunk az HBO Maxon látható) sorozatban. De fontos szerepe volt a Fekete tükör 5. évadának Smithereens című epizódjában is.

Forrás: Amy Sussman / Getty Images


A fogadóirodák szerint jelen pillanatban Idris a fent említett Regé-Jean Page-et és Aaron Taylor-Johnsont beelőzve a legesélyesebb Daniel Craig pótlására, utánuk pedig James Norton (Kísértő múlt, Vidám vidék) és Henry Cavill következik. A fogadóirodáknál annak ellenére is lehet fogadást kötni Nortonra, hogy ő maga sokszor cáfolta már, hogy esélyes lenne a következő Bond címére.

Korábban egyébként Idrist is kérdezték a 007-es szerepről – egészen pontosan azt kérdezték tőle egy interjúban, hogy szívesen eljátszaná-e. „Ez egy ikonikus karakter. Szóval nem is tudom.

Szerintetek úgy nézek ki, mint aki el tudná játszani Bondot?

De végül is briliáns lenne, akár még meg is történhet. Ki tudja, mit hoz a jövő?” – hangzott a fiatal színész válasza.


(via NME)

 

Egy kis agytorna

Mennyire ismered Daniel Craig James Bond-filmjeit? - Port.hu kvíz

Daniel Craig a minap töltötte be az 54-et. heti kvízünk m9iről is szólhatna másról, mint a Bond-filmjeiről?

Tovább